A-1000 için canli sesler ilgilenirseniz çok mutlu olurum

direno65

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yamaha a 1000 Tr
değerli müzisyen arkadaslarim ben de bir a1000 kullanicisiyim sitedeki ve diger sitelerdeki zurna seslerini indirdim tek tek denedim daha canli zurna sesleri olursa daha güzel olur bütün a 1000 çalan arkadaslar için örnegin bir pa 80 zurna sesi kadar olamasada en azindan ona yakin bi ses olursa daha güzel olur sizden ricam canli zurna sesleri varsa elinizde paylasirsaniz sevinirim

arkadaşım zurna sesini klavyeden istediğin ton ayarlayabilirsin çak basit ve pa 80 deki zurnadan daha iyi oluyor

arkadaşım zurna sesini klavyeden istediğin ton ayarlayabilirsin çak basit ve pa 80 deki zurnadan daha iyi oluyor

bu biraz abartı olmuş bence:) bende a1000tr kullanıyorum fakat 80 deki zurna sesi ki edi zurna dan bahsediyorsak piyasada daha iyisini bulmak zor.

kardeş sound creator e gir cross ver ve reverb ver az olsun sonra dsp kanalını aç oradan az delay ver olay bu. sound creator ü iyi kurcala daha iyi sonuçlar elde edeceksin.

ha ayrıca karışmak bana düşmez moderatörler uyarması daha doğrudur ama ben yinede seni uyarayım konuyu yanlış yere açmışsın bu tür durumlarda aslında yardım edilemiyor ama sanırım yeni üyesin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: A-1000 için canli sesler ilgilenirseniz çok mutlu olurum

servet kardeşim ve bir birinden değerli piyanıst arkadaşlar direno65 kardeşim iyi bi konuyu açmış lütfen bu konu hakkında bı yardım edermisiniz .mesela ben ses ayarlarını kurcaladım fakat randuman alamadım.eğer bu ayarlardan iyi anlayan bı arkadaşımız varsa bu ayarları resimli anlatım olarak yapsa yada elinde varsa bi zurna sesi paylaşırsa çok makbule geçer herkesden bol bol dua alır.mesela ben dvp dosyalı edi zurna indirdim fakat bu dosyayı vce ye çeviren bi program bulamadım.yardım eden arkadaşlar olursa ben ve benım gibi bu zurna sesi konusunda mağdur olan arkadaşlar için baya iyi olur sevgi ve saygılarımla yardımlarınızı beklıyoruz.

Cevap: A-1000 için canli sesler ilgilenirseniz çok mutlu olurum

pa 80 dekı zurnayı a 1000 ile yakalamak baya baya abartı olur