A 2000 i olanlara sual...

• Konbuyu başlatan gideros
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 7
  • Görünümler : 2K

gideros

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YAMAHA A2000
arkadaslr bu alet cihaz secıomu.yani ses sıstemı orta derece yada cok iyi olanlarda farklılık gosterıyormu?? şimdiden tesekkuler...:confused:

Cevap: A 2000 i olanlara sual...

sorunu daha anlasilir bir sekilde yazarmisin?

kardeşim her klavye cihaz seçer.. yani ben pa80 kullanıyorum.. bağladığım her cihazda saund farklı geliyor.. bunun için yapılcak bişey yok. yamaha kaliteli bir alet mutlaka cihaz seçer ama elde olanla çalışmak zorundayız.. benimde ses sistemim orta ayarda bir sistem.. kimsedende şikeyet almadım şimdiye kadar..

guncelleyelım. anfi kolon secıyormu a2000?

valla kardeşim her alet cihaz seçer bağlanılan cihazlar ne kadar kaliteli ise o kadar net ses demektir kullanıcağın tesisatta önemli rol oynuyor yani ...

şimdi genel olarak cihazlar hep kalite o yüzden bence pek cihaz sorun olmaz

Moderatör tarafında düzenlendi:

aslında secmez ama elbette şimdi 80li 90 lı yıllardaki bazı cihazlarda eklayzır ayalarları olmadığı için ona göre ton alırsın ama yamaha genelde korg gibi deyil orta halli bir tessisatta sorun yaşamasın kork ma allah tan 8oo gibi deyil

Ben A2000'i referans monitörlere bağladım, ses çok iyi, net geliyor. Tesisatta birçok etken var biliyorsunuz... Orgdan anfiye giden kablonun kalitesi, anfinin kalitesi ve ayarları, anfiden kolonlara giden kablonun kalitesi ve en önemlisi kolonların kalitesi... :)