a1000 ci arkadaşlar bi bakarmısınız

hakan_erz

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yamaha or700v2pulus
elinde çok güzel elektro lesli klarnet yaylı hormani saxs gibi ses registration memory olan varsa bir zahmet paylaşsın yada nasıl kayıt ediliyor bir anlatsın yeni sessleri o tuşlara nasıl kayıt edeceğiz

Cevap: a1000 ci arkadaşlar bi bakarmısınız

iyi olur vallahi yeğenim bende bu sesleri arıyorum .kimde var ise yayınlasın allah rızası için.

sesleri duzenledikten sonra memory tusuna bas.sonra atamak istedigin numaraya bas.sonra ekrandan J tusuna bas ve register den edit e bas.sonra name e bas ve ismini yaz sonrada up a bas ve save ye bas.boylelikle register dosyasi olustumus olursun ve orgu kapatip actiginda j tusuna bas ve dosyayi sec, memory e editledigin sesler i numaralari basarak cagirirsin.

sesleri duzenledikten sonra memory tusuna bas.sonra atamak istedigin numaraya bas.sonra ekrandan J tusuna bas ve register den edit e bas.sonra name e bas ve ismini yaz sonrada up a bas ve save ye bas.boylelikle register dosyasi olustumus olursun ve orgu kapatip actiginda j tusuna bas ve dosyayi sec, memory e editledigin sesler i numaralari basarak cagirirsin.

canım kardeşim telde yardımcı olsan ok memenun olurum hakan5324371005

GAFUROYUN.S917.zip
buradan indirebilirsiniz benim 1 tane registered dosyami.sonra tekrar paylasirim diger sesleri.deneyin ,
rar dosyasini disk uzerine cikartin.sonra orga diski takip register(J) tusuna basin sonra sesleri deneyin.hosunuza giderse sesler save yapabilirsiniz orgunuza.

Moderatör tarafında düzenlendi:

kardeş yaotım her ses değ,ştiediğimde ritim artıyor anlamadım

sanirim sen utulity tusuna bas ve oradan freeze bolumunden tempoyu unmark edeceksin.yani bu bolumde multipad, voice, style, transpose, ....ayarlarini istegine gore ayarla ve sesler cagirdiginda yasadigin sorun ortadan kalkar.bu utulity bolumunu anlayincaya kadar kitabindanda olsa biraz bilgilen derim .

sanirim sen utulity tusuna bas ve oradan freeze bolumunden tempoyu unmark edeceksin.yani bu bolumde multipad, voice, style, transpose, ....ayarlarini istegine gore ayarla ve sesler cagirdiginda yasadigin sorun ortadan kalkar.bu utulity bolumunu anlayincaya kadar kitabindanda olsa biraz bilgilen derim .
dostum sonsuz teşekkür sesleri yaptım bana dem laım varmı sende

maalesef dem yok tu.ritimlerin toplama ritimlermiydi, yoksa set mi?aciklarsan sevinirim.mesela:dogdu set, salimset, extreme set gibi demek istedim.

kardeş dem dediğim olay uzun hava çalarken ve söylerken alttan arkorlardan oluyorge nelde yaylı bir ses vermektir diğer oktavlardanda elektro kaval gibi seslerle çalarsın youtubey e orgda dem yaz görürsün