A2000 alanlar kazık mı yiyecek ?

nadir1999

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yamaha or v2 yamaha tyros 4
dore müzikten 2.500 iken almıştık. ondan önce 3.500 den alanlar vardı. onlar kazık yedi.şimdi bizde mi ? emo usb yi or 700 okucaksa biz a2000 i neden aldık ?

Cevap: A2000 alanlar kazık mı yiyecek ?

kesinlikle bana göre or 700e emo usb nin uyarlanmasi güzel birşey ama kesinlikle emo usb nin a2000 de verdiği tatlığı or700 de vericeğini sanmam ...

ozaman s950 nin özelliklerinide a2000ne uyarlasınlar ... böyle sacmalık olmaz..

ozaman s950 nin özelliklerinide a2000ne uyarlasınlar ... böyle sacmalık olmaz..

aynen abi en azından A2000 verdiğimiz para boşa gitmesin

a2000 paranız boşa gidecegini sanmıyorum..aynı sound vermez..orgun sound kalitesine bağlı bence bu iş..belki daha iyi bi sound bile olabilir :) hersey olabilir..

yaşın küçük ama söylediklerin büyük şeyler... bende a2000 kullanıcıydım bi zamanlar, fiyat düşürdükten sonra orgta gözümden düştü gitti moralim bozuluyordu orgu bile calmaz olmuştum sattım gitti pa800 aldım... daha yamaha neler yapacak a2000 en talihsiz aleti oldu yamahanın.. bu kadar darbe görmemiştir hiç bi org!.. a2000 kullanıcısı bi çok arkadaşım var üzülüyorum bu yapılanlar hoş şeyler değil... 4 bin liraya alan çok arkadaşım var a2000 i , emo usb derken 4.300 lira civarı paralar verildi bu aletlere.. şimdi ise or700 gibi 2.eli 1400 e kadar düşen bi aletle aynı seviyeye gelecek sound hemen hemen aynı zaten ritim cıkısları filan...sadece emo usb ile seslerde fark vardı, iyikide satmışım . a2000 e geri dönmek vardı kafamda ama kesinlikle ve kesinlikle yamaha ile işim olmaz şu olanlardan sonra... yazımı kimse yanlış anlamasın severek kullandığım aletten soğuttular beni verdiğimiz para zehir sıkkım olsun do re müziğede!.

sevgili arkadaşlar a2000 veya or 700 aynı alet olarak düşünsenizde farklılıkları oldugunu herkes biliyor
bu konuyu açan arkadaşta bunu biliyor ama her nedense birileri bir proje üzerinde çalışmaya başlayınca
sanki kişileri kazıklamaya yönelik veya kandırmaya yönelik miş gibi algılayıp şimdi ne olacak halimiz gibi yorumlar geliyor şimdi or700 tabiri cayizse v3 olacak emo usb okuycak ve bunun için ugraş veren arkadaşlar ustalar var or700 emo usb yi okursa kötümü olacak ve bu kimin yararına olacak tabiki kullanıcı yararına olacak belkide beş altıbin tl veripte üst model alet almasına gerek kalmayacak arkadaşlar bu proje iyi bir proje baltalamak deyilde destek verelimki sonra bu aletlere bir şey yapılmıyor diye feryat etmeyelim ölü pahasına giden or700 ler para edecek ölüyü diriltiyorlar daha ne yapsınlar

Arkadaşlar yine şu olumsuz ve taraflı yorumlar pes artık,Klavye hangi marka olursa ol sun,diyelim 3000 yada 4000 e aldık,peki niye alıyoruz bunu, para kazanmak için,yaz döneminde verdiğin parayı çıkarıyomusun? evet yani alete verdiğin parayı geri aldın ve alet parasını çıkardımı? evet,peki sorun ne anlamadım,borsa mı oynuyosunuz yada bir üretim fabrikasımı kurdunuz da fiyatlar tavan yapsın onu mu bekliyorsunuz,bırakın bu vesveseleri müziği nasıl daha iyi nasıl yaparız onu tartışın lütfen,hepinize sevgilerimi sunuyorum.:)

Valla proje yola girmiş boş konusmaktansa beklemek mantıklıdır

Yani bundan sonra EMO-USB Or700 de de kullanılacaksa yeni ritimler Or700 ün mega voice sesler, gitarlar vb altyapıları kullanılarak yapılacak ve a2000 deki güzelim yeni batı sesler ritimlerde Or700 desteklemediği için eskiler kullanılacak ve olan bizim gibi a2000 kullanıcılarına olacak.