a2000 ARIZA :(

• Konbuyu başlatan a2000
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 4
  • Görünümler : 2K

a2000

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
bi arkadaşımın a2000 i arıza yaptı çalarken tek tuştan ses gelmez olmuş ve tuş diğerlerine göre aşağıda duruyormuş tuş, tuşun altındaki padın yırtıldığını düşünüyoruz, garantiye girermi bu durum? daha çok yeni olmasına rağmen orgu kibar kullanan bi arkadaşımızdı bozulması saçma geldi..

bu tür sorun yaşayanlar bilgilendirirse sevinirim, arkadaşımız bu siteye girmiyor bana konu açmamı söyledi. herkese teşekkürler

Cevap: a2000 ARIZA :(

arkadaşınız neden yamahanın yetkili servisi dtl yi arayıp onlara sormuyor yada cihazını garanti belgesi ile götürüp servise göstermiyor?

yüzde yüz garantiye girer kargoyu kendisi öder o kadar zaten lastik çok pahalı bir şey deyil
düşünmeye gerek yok direk dtl teknik servise gönderin kendiniz aletin içini açmayın veya açtırmayın yetkili sevis tarafından cihaz açılmadıgı için garanti kapsamından çıkar bilginiz olsun adresini tlf nosunu kopyaladım fazla sorup soruşturmayın direk gönderin derim

DTL ELEKTRONİK
Galipdede Cad. Şahkulu Sok. Nakkas Çıkmazı 1/1
34420 Beyoğlu - Istanbul / Türkiye

Tel : +90 212 2938688 - +90 212 2938689
+90 212 2924897 - +90 212 2924898

dtl ile görüşmüş aleti yolladı kargosu cepten gitti sanırım baya bi morali bozuktu yıl bası günü pek iyi olmadı.. değişmden para alınacakmıymış acaba arkadşlar?

Benim sıfır aldığım orgdada aynı sorun vardı gittim dtlye lastikle kayma varmış sağolsun yaptılar garantiden ...