A2000 Demo (İçerim ben bu akşam) twona77

• Konbuyu başlatan twona77
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 5
  • Görünümler : 1K

twona77

Genel Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha S970 + Yamaha A2000+Emo
Bilindiği üzere A2000 Tyros serisi ritim ve bazı sesleri bünyesinde barındıran kaliteli ses ve ritimlere sahip bir klavye. Çoğumuz A2000 i sadece türk ve arap ritimleri olan bir klavye sanıyoruz ama yanılıyoruz. Üzerinde barındırdığı çok kaliteli batı ses ve drum kitleriyle A2000 çok kaliteli ve her tarz müziğin yapılabileceği müthiş bir alet.

Örneğin ben barda genelde türkçe pop ve güncel müzik yapıyorum ve OR700 ile başladıktan sonra Yamaha dan kopamadığımdan dolayı A2000 ile bar programı yapıyorum. Nasipse aklımdaki model S950. Yamahanın batı seslerini ve rirtimleri, özellikle intro ve ending lerini dinlmediyseniz mutlaka dinleyin. Diğer klavyelerle karşılaştırıldığında yamahanın bu konuda ne kadar farklı olduğunu hemen fark edeceksiniz.

Eklediğim parçada Duman dan "İçerim ben bu akşam" şarkısı. Tamamını çalmaktansa bir bölümünü çalıp kayıt ettim. iyi dinlemeler...

https://www.box.com/files/0/f/0/1/f_3667666931

Cevap: A2000 Demo (İçerim ben bu akşam) twona77

nası dınlıcez:Ş

usdat demolari zippyhcherden yada baska bir siteden atsan malesef dinleme sansim olmadi

Burda da aynı sıkıntı var üstad.. Zippyshare.com - Free File Hosting herkesin girebildiği bir site.. Her ne kadar demonun kalitesi düşse de biraz..

dns ayarlarınızı değiştirtiseniz bir çok sitede sıkıntı yaşamazsınız, diğer sitelerde kalite çok düşüyüor malesef...

hocam dns ayarıda değişik benim pc de ama üyelik falan istiyor yüklediğiniz site. başka bir siteye yüklerseniz herkez dinler yinede siz bilirsiniz.