A2000 emo usb çıkıyor,resmi açıklama...

• Konbuyu başlatan pymmemo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 30
  • Görünümler : 6K
Cevap: A2000 emo usb çıkıyor,resmi açıklama...

tşkler bilgilendirme için.

abim hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

emo neden bizzat açıklamıyor? bi kaç demo filan paylaşsa? set mi yapıyor gizli derin devlet işlerimi yapıyor belli değil, bizim gibi emo seti bekleyen arkadaşlar için bi kaç demo paylaşımı yapılsa çok iyi olur...

v2 plus desteği ile belirli bi düzeye geldi salim&batuh usta sayesinde zaten cihaz, emo'da destek çıkınca geçmişteki başarısı gibi bi başarı sergileyebilirse adım gibi eminim piyasa alt üst olacak... ben bu cihaz yüzünden pa3x ten vazgeçmişim!

emo neden bizzat açıklamıyor? bi kaç demo filan paylaşsa? set mi yapıyor gizli derin devlet işlerimi yapıyor belli değil, bizim gibi emo seti bekleyen arkadaşlar için bi kaç demo paylaşımı yapılsa çok iyi olur...

v2 plus desteği ile belirli bi düzeye geldi salim&batuh usta sayesinde zaten cihaz, emo'da destek çıkınca geçmişteki başarısı gibi bi başarı sergileyebilirse adım gibi eminim piyasa alt üst olacak... ben bu cihaz yüzünden pa3x ten vazgeçmişim!

emo saten bizzat a2000 için bir usb-set aşamasında olduğunu,a2000 e 3x'ten daha fazla ağırlık verdiğini,a2000 emo usb için yoğun çalışmalar olduğundan dolayı pa3x emo usb'nin biraz daha gecikeceğini dile getiriyor...demo konusuna gelince herşeyin bir vakti ve saati olduğu kanaatindeyim(hiç kimsenin beklemeyipte or700 v2plus çipinin a2000'e monte edilebileceği sürprizi gibi)ama ben şunun kanaatindeyim ki yamaha a2000 serisi ile piyasayı alt üst edecek.korg nasıl ki emo sayesinde bir yerlere geldiyse a2000 de emo set ile birlikte bir çığır açacak.tabi bütün bunların yanında salim&batuh çalışmalarını kutlamak ve desteklemek gerekiyor.kendilerinin de yamaha ailesini hiç bir zaman yalnız bırakmayacağını düşünüyorum.zira onlar çekilirse yamaha Tr'te resmen öksüz evlat gibi kalır...inşaallah bende pa800'ün yanına kardeş olarak bu hafta içi a2000 siparişi veriyorum...YaMaHa apayrı bir duygu,onu hissedeceksin...

emo saten bizzat a2000 için bir usb-set aşamasında olduğunu,a2000 e 3x'ten daha fazla ağırlık verdiğini,a2000 emo usb için yoğun çalışmalar olduğundan dolayı pa3x emo usb'nin biraz daha gecikeceğini dile getiriyor...demo konusuna gelince herşeyin bir vakti ve saati olduğu kanaatindeyim(hiç kimsenin beklemeyipte or700 v2plus çipinin a2000'e monte edilebileceği sürprizi gibi)ama ben şunun kanaatindeyim ki yamaha a2000 serisi ile piyasayı alt üst edecek.korg nasıl ki emo sayesinde bir yerlere geldiyse a2000 de emo set ile birlikte bir çığır açacak.tabi bütün bunların yanında salim&batuh çalışmalarını kutlamak ve desteklemek gerekiyor.kendilerinin de yamaha ailesini hiç bir zaman yalnız bırakmayacağını düşünüyorum.zira onlar çekilirse yamaha Tr'te resmen öksüz evlat gibi kalır...inşaallah bende pa800'ün yanına kardeş olarak bu hafta içi a2000 siparişi veriyorum...YaMaHa apayrı bir duygu,onu hissedeceksin...

hocam insan demo bekliyor ister istemez.. v2 plus çipini a2000 e ekleme olayını duyduktan sonra zaten kafama tamamen yattı bu cihaz... salim&batuh hoca cihazı bi yere kadar getirdiler zaten..onlar olmasa bu sitede Yamaha kullanan kişilerin sayısı bu kadar olmazdı.. Şöyle bi bakıyorum sitenin yarısı yamahacı neredeyse.. Ben Yamahaya tövbe etmiştim ama a2000 i netten duymama rağmen olağanüstü biçimde etkilendim..batı saunduna diyecek yok zaten.. sax ları ve gitarları tyros gibi gerçekten... tyrosu aratmayacak bi cihaz olduğunu düşünüyorum...

Emo eğer korga yaptığını bu cihaza yaparsa Korg satışları ciddi anlamda etkilenir... pa3x e çıkaracağı setin dk larını a2000 e çıkaracağı sette kullansa çok daha güzel şeyler ortaya çıkar..

Emo'nun setini merakla bekliyoruz.
Önceki setlerindeki performansını A2000 için de gösterebilirse eğer; bu cihazda satış patlaması yaşanır piyasada.
Demolar hazır olduğunda paylaşılır.

a2000 küçük tyros'dur...bu yüzden patlama yapması da gayet doğal karşılanacaktır...

emo'dan alıntıdır:

"Pa3x için yapılacak çalışma baya gecikecek. Korg'un haziranda çıkacak yeni O.S sonra belli olacak. A2000 e devam"

"Tyros 4 e de sira gelecek kardeşim inşallah. Fiyat belli değil.Seslerin bazıları pa3x ile aynı ama A2000 üzerinde her şey daha iyi geliyor"

"Evet A2000 daha kaliteli. Özellikle efekt katları çok daha iyi.Ama bunu burada tartışma konusu yapmayalım her kişinin zevki farklıdır.Tasavvuf set için özellikle neler istediğinizi info@emomuzik.com adresine gönderirseniz memnun olurum"

"A2000 de yazdığım ritimler yüklediğim sesler beni çok daha fazla memnun ediyor"

emo'nun akşam saatlerinde yaptığı bir bilgilendirmedir...(alıntıdır)