Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: A2000 emo usb çıkıyor,resmi açıklama...emo'dan alıntıdır:Arkadaşlar bu şekilde sahnede iki ayrı seti aynı anda kullanacaksınız. Güncellemeler çıkmaya başladığında hem bizim USB'nin hem CAN abinin cip setinin güncellemeleri olacak. Yani her yerden ritim yağacak. A2000 MP3 çalmıyor biliyorsunuz. Ben EMO-USB yi 16Gb lık minik USB lerden yapmayı planlıyorum. USB nin içine baya bi Wav dosyası atabilceksiniz , tak çıkart derdi de olmayacak.Selamlar
Cevap: A2000 emo usb çıkıyor,resmi açıklama...
emo'dan alıntıdır:
Arkadaşlar bu şekilde sahnede iki ayrı seti aynı anda kullanacaksınız. Güncellemeler çıkmaya başladığında hem bizim USB'nin hem CAN abinin cip setinin güncellemeleri olacak. Yani her yerden ritim yağacak. A2000 MP3 çalmıyor biliyorsunuz. Ben EMO-USB yi 16Gb lık minik USB lerden yapmayı planlıyorum. USB nin içine baya bi Wav dosyası atabilceksiniz , tak çıkart derdi de olmayacak.
Selamlar