Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: a2000 emo usb problemiyamahayı oldum olası sevmedim ama a2000 çok iyi dediler aldım a2000 v2 emo usb emo kullandıgı usb lerin en adisi o tur usb ler ya orggun usb yuvasını yada bilgisayarın yuvasını bozuyor ni tekim orggun usb yatagı arıza yaptı adamlar bir şey yaparken düşünmeleri lazım bu usb org her çantasına girince çıkart tak olacagını bilmeleri lazım bu sebeble daha küçük ve orgga taktıgında mecbur kalmadıkca cıkartmayacagın usb ler var bu tür usb seti yüklemiş olsa insanlar sorun yasamaz gerci yukardaki problem başka ama yinede konuya değinmek istedim
Cevap: a2000 emo usb problemi
yamahayı oldum olası sevmedim ama a2000 çok iyi dediler aldım a2000 v2 emo usb emo kullandıgı usb lerin en adisi o tur usb ler ya orggun usb yuvasını yada bilgisayarın yuvasını bozuyor ni tekim orggun usb yatagı arıza yaptı adamlar bir şey yaparken düşünmeleri lazım bu usb org her çantasına girince çıkart tak olacagını bilmeleri lazım bu sebeble daha küçük ve orgga taktıgında mecbur kalmadıkca cıkartmayacagın usb ler var bu tür usb seti yüklemiş olsa insanlar sorun yasamaz gerci yukardaki problem başka ama yinede konuya değinmek istedim