A2000 Emo usb yi orgun içine gömmek

Murat Koç

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
MEDELİ DANTE TR J - YAMAHA A2000
Merhaba arkadaşlar;

Emo usb yi aktif olarak kullnıyorum.Yoğunluktan dolayı unutkanlık maalesef bu sıra baya problem oluyor. Geçen gün çantamı evde unutmuşum emo usb de içinde olduğundan programı plus ritimleri ile tamamladım. Özellikle Can beyden yada DTL den birşey rica etmek istiyorum. Emo usb yi daha önce Salim üstadın yaptığı gibi orgun içine usb eki ile gömebilirmiyiz, hem unutma yada kaybetme gibi dertlerimiz ortadan kalkar hemde harddisk gibi içinde bir bellek olmuş olur. Ben elektronik teknikeriyim kendimde yapabilirim fakat garantiden çıkma mevzularından orgu açmak istemiyorum. Ücret dahilinde Can bey yada DTL bu işi yapabilir mi? Benim gibi düşünen arkadaşlar olduğuna inanıyorum saygılarımla...

Cevap: A2000 Emo usb yi orgun içine gömmek

hocam bencede iyi olur hatta çok iyi olur.

bu fikir bende hep vardı, allah esirgesinde düz a2000 i olan arkadaşlarımız için bu daha önemli, plus lar gene bi şekilde düğünü her türlü bitirir... bence çipte şart emo usb'de..

can başar hocamla konuşmamızda çip olayının kısa süre içerisinde biteceğini söyledi, benden söylemesi sonradan pişman olmayın biran önce çiplerinizi taktırın

Guncel kalsin belki Can bey sesimizi duyar....