a2000 kalbime misafir oldun sevgilim by_ümit

Cevap: a2000 kalbime misafir oldun sevgilim by_ümit

ağzına eline yüreğine sağlık çok beğendim :)

Abi repertuar yapmışsın gözümden kaçmadı değil :D

Ellerine sağlık bu arada çok güzel olmuş çalışma

Yüreğine sağlık abi

yüreğine sağlık ümit abi.abi senden ricam boss vokal aletiyle birkaç demo yapabilirmisin.vocal cihazı almayı düşünüyorum ama hiç türkçe demo bulamadım

yüreğine sağlık ümit abi.abi senden ricam boss vokal aletiyle birkaç demo yapabilirmisin.vocal cihazı almayı düşünüyorum ama hiç türkçe demo bulamadım

avantajı en çok mikrofona reverb delay ayarlayıp kaydediyorsun her seferinde mixerden uğraşmıyorsun birde ben en çok kadın sesi ekliyorum sesime şarkıların nakarat kısımlarında güzel oluyor dinleyiciler sağa sola bakıyor kadın nerde diye:) diğer harmony efektler pop müziğinde batı müziğinde iyi oluyor daha çok ben pek kullanmıyorum.

Abi repertuar yapmışsın gözümden kaçmadı değil :D

Ellerine sağlık bu arada çok güzel olmuş çalışma

müzik findere daha 230 şarkı ekleyebildim çok zamanımı aldı ama değer işimi çok kolaylaştırıyor.

ümit abi döktürmüşsün yine bizim tarzdan ellerine yüreğine sağlık

ümit ustam ketrondan sonra güzel videolar eline koluna ağzına sağlık işte herzaman dendiği gibi program yapacaksan yamaha ketron düğün yapacaksan korg bu iş böle şimdi bazıları dicek bu aletlerle düğün yapılmazmı hayır öle bir şey demedim ama aklı olan ne demek istediğimi anlar..saygılarla...