A2000 ritm ses seviyesi ayarları

• Konbuyu başlatan gideros
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 3
  • Görünümler : 2K

gideros

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YAMAHA A2000
arkadaslar bazı rıtmlerın sesı cok kuvvetlı bazılarının dusuk cıkıor.bunu nası sabıtlerız yanı rıtım volume nu kısıp aynı sekılde nası kayıt ederiz ....tesekkurler sımdıden..

Cevap: A2000 ritm ses seviyesi ayarları

rtim ile ilgili tüm ayarlarını mixer bölümünden yapabilirsin.ister bası değiştir ister drumsları değiştir ister seslerini kıs aç.en sonunda utility bölümünde digital style record bölümüne giriyorsun.hiç birşey yapmadan exit tuşuna basıyorsun karşına save ibaresi çıkıyor.ok deyip ister aynı ritmin üzerine yada ismini değiştirerek istediğin yere kaydedebilirsin.

utılıty bolumude digital style record bulamadım ama functıon dıgıtal rec menu ıcınde style creator var orasını mı dedın acaba fakat senın dedıgın mantıkla olmadı orası....

utılıty bolumude digital style record bulamadım ama functıon dıgıtal rec menu ıcınde style creator var orasını mı dedın acaba fakat senın dedıgın mantıkla olmadı orası....

evet aynen öyle.aletin başında değilim onun için aklıma gelmedi.zaten sttyle record bir tane var.multipad creator falan alltında.sen style creator böülümüne gireceksin.kolay gelsin