a2000 v2 emo usb :)

• Konbuyu başlatan umitpa1x
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 3K

umitpa1x

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa900 yamaha s970
merhaba arkadaşlar bugun itibariyle a2000 almiş bulunmaktayim emo usb ile beraber aldım. 2gune elime ulaşir sanırım bakalım s650 den fiyat performans olarak oldukca memnun kaldım bakalım a2000 nasil... yamahanın sadece bi yanı kotu 2.eli satan bayi bile takasa almak istemiyor ben s650 burda bir arkadaşla gw8 le değiştik ole anca alabildim gw8 le s650 kendimce karşilaştirdim s650 acik ara onde ama yinede bayiler almak istemiyor nasil iştir anlamadım valla ::::ŞAKA MAKA YAMAHACI OLDUK :::: ilerleyen zamanlarda yanına korgun sample aleti yeter valla bulent ersoya calarim daha ...

Cevap: a2000 v2 emo usb :)

hayırlı olsun iyi bir seçim farkı anlayacaksın:)

hayırlı olsun iyi bir seçim farkı anlayacaksın:)

Hocam sanırım sizdede emo usb li a2000 var usb kullanımı nasil alet ilk acilişta ustunde takılımı olmasi gerekiyor sonrasinda cıkarsak sorun olurmu yani demek istediğim cihaza hep takılımı kalacak emo usb....

hadi hayırlı olsun hocam güle güle kullanın inşallah, :)
org gelene kadar zaman geçmez şimdi :)

hayirli olsun usdat sunu diyebilirim gozlemlerime gore a2000 deki emo set gercekden cok harika serken daha net aciklama yapar sanirim bu konuda ama yamaha alip pisman olan ya kullanmayi bilmiyor yani aleti cozemiyor yada calismayi sevmiyor alet uzerinde s650 konusunda fikrim yok ama a2000 gercek harika zaten sen yakinda demo atmaya baslarsin ki daha net gorururz insallah bu arada su lazland hangi ulke heheh yada hangi sehir merak ettim ya

Hocam sanırım sizdede emo usb li a2000 var usb kullanımı nasil alet ilk acilişta ustunde takılımı olmasi gerekiyor sonrasinda cıkarsak sorun olurmu yani demek istediğim cihaza hep takılımı kalacak emo usb....

ben hiç çıkartmıyorum ama ilk açılışta üstünde takılı olması kafi diye biliyorum.sonrasında çıkarabilirsin usb yi.ama ben tüm ritmlerimi,waw taksimlerimi emo usb nin içine attığım için herşeyi buradan kullanıyorum.yani usb yi çıkartmam gerekmiyor.ayrıca naçizhane tavsiyem emo usb deki sesler ham seslerdir üzerinde biraz oyna effect ver bak neler oluyor!!

Hayirli olsun;0
Yeri gelmisken soyleyim bu V2 olayi biz yurtdisindakiler icin A2000 kapilarini kapatmis durumda,Cok kullanissiz yollardan gidiyor Yamaha her zamanki gibi :(

Korg gibisi yok ben Kork a gecicem bu gidisle :D