a300 tr pc mod yardım

mmuratcann

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
arkadaslar usb midi kablosunun in yazan yeri out out yazan yeri orgun in girişine takıyorum function dan pc mode 1 e alıyorum pcden yamaha musucsoft açıp connect dedıgımde failed hatası alıyorum acaba org uzerınden baska bı ayarmı gerekıyor acemıyım bu konuda yardımlarınızı beklıyorum

Cevap: a300 tr pc mod yardım

birde yamaha musicsoft programı yamaha a300 ü Viewcon olarak görüyor bu normal mi

USB girişini pc'nin arka portlarına takıp dener misin ?

usta laptop kullanıyorum

evdekı normal pc de de denedım yıne aynı

bu sorunun aynısı bendede var ve hala bir çözüm bulabilmiş değilim ne yapsam ne etsem hata alıyorum.bende buna benzer bir konu açmıştım geçenlerde. sorunun kablolarımızdan kaynaklı olduğunu söylemişti arkadaşlar bilmem sendekide aynı sorunmudur ama ,kabloları değişince düzelme ihtimali varmış .ama yeniden usb midi kablosu alsak onunda sağlam çıkacağı kesin değilki.gerçi bizim buralarda yok bu kablodan ben netten aldığım için deneme şansım yok ama sen bi dene istersen varsa etrafında.

kabloyu lafa müzikten 50 tl ye aldım aldıgım yer kablonun iyi ve a300 tr için sıkıntı yapmayacağını söyledi

bu kabloların fiyatları farklı farklı sanırım ben 15 tl ye aldım .buna göre senin aldığın daha kaliteli. o halde bile sorun oluyorsa bilemiyorum yani. peki pc yle bağlantıya geçtiğinde pc kabloyu görüyormu ? usb bulundu kullanıma hazır diyormu?bunu şundan soruyorum kablo eğer problemliyse pc kabloyu görmemesi lazım gerekmezmi yani?

pc kabloyu görüyor orda sıkıntı yok 5 saattir ugrasıyom sabaha kadar yolu var ınsallah cozerım sıkıntıyı konuyu takıp et ikimizin sorunuda aynı herhalde çözemessem sorunu kabloyu ve org u aldıgım yere götüreceğim

Hocam pc mode off yap bir de öyle dene. bende de a300tr varken çok sayıda orgla pc arasında ritim ve midi transferi yaptım fakat pc mode 1 tarzı bir ayar yapmadım, aksine pc mode off konumundaydı diye hatırlıyorum.