Cevap: Arkadaşlar Mİsket Çiftetelli Midileri Olan Varsa Lütfen Link.
Kimse bu şahıs için midi yüklemek zorunda değil. Bir arkadaş rica etmiş, altına da linkler eklenmiş. Eğer link çalışmıyorsa saygı çerçevesi içerisinde bildirirsin, imkanı olan arkadaş yeniler. maxman zaten uygun bir şekilde rica etmiş, linklerin kırık olduğunu bildirmiş. Gelir gelmez ilk mesajda küfür etmenin ne anlamı var.
Yazdıklarından anladığım kadarıyla zaten linkler sağlam olsa da dosyaları indirip gidecekti. Paylaşımın p'sinden anlamayan, ne varsa indireyim de gideyim diye düşünen insanların müzisyen olabileceklerini düşünmüyorum. Her şey hazır beklemekle olmaz, paylaşım da yapabilmek gerek. Bir konudaki görüşünü paylaşırsın, yaptığın demonu paylaşırsın, enstrümanın olmayabilir belki ama en azından bir haber paylaşırsın ne bileyim paylaşmak istersen paylaşacak bir şeyler bulursun. Herkesden ritim yazıp paylaşmasını beklemiyor tabiki kimse.
Ama müzisyen dediğin bir şeyler paylaşabilmeli. Nitekim müzisyenlik bir duygu paylaşımıdır.
Paylaşmayı bilmeyen, ben isteyeyim, millet bulsun, sonra gelip sömürürüm. Bulamazlarsa küfrederim, önüme gelene söverim düşüncesindeki biri müzisyen olamaz.
Eğer bunları okuyorsa naçizane tavsiyem yol yakınken bıraksın bu işi.
gercekten de bu lafları yapan bu kelımeleri kullanan kişi müzisyen olamaz müzisyenler bu kadar karektersız ve saygısız terbıyesız degıldır bizler ince ruhlu bır yapıya sahıbız.
bu üstadımıza olsun siteden herhangıbir üyemize olsun yapılan bu hareketi şiddetle kınıyorum
kimse kimsenin babasının oglu değil kimse biseylere mecbur değil kimse bunu haketmiyo
böle insanların yeri yok burda biz bir aileyiz saygılar..
Arkadaş çok güzel cevaplamış zaten.