bir ritim...

Dr.Salim

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
-
arkadaşlar vala hoparlorsüzlük yüzünden soruyorum.

Ritimde bass dengesi ne alemde? bass yoğun mu? pcden dinliyorum bass geliyor kulaklıkla dinliyorum tiz...

ve balans yapamıyorum. Demoda 4 varyasyon sırayla geziyor.
Ne çalıyo ne vuruyo hiç duymuyorum.

Duyanlardan yardım istiyorum.

Ekli dosyalar

• test.mp3
    828.6 KB · Görünümler: 302
Cevap: bir ritim...

GAyet güzel hiç bir sorun yok..

Kayıt mono geliyor (center) onun dışında ikinci ve üçüncü varyasyonda kick biraz drive geliyor.Yani distortize olmuş gibi...Öyle tercih edilmişse sorun yok...

Kayıt mono geliyor (center) onun dışında ikinci ve üçüncü varyasyonda kick biraz drive geliyor.Yani distortize olmuş gibi...Öyle tercih edilmişse sorun yok...

kayıt evet mono abi. kicki hiç hissetmedim tekrar gözden geçireyim. Teşekkür ederim abicim.

Bir sorun yok. Sesler gayet iyi. Zaten üstad söylenilecek olanı söylemiş. Kolay gelsin.

emegine saglik varyasyon 1-2 baglatisi guzel olmus ayni ,ama 3 ve 4 ses ve basda fark var sanki baska yerden eklemissiniz gibi,paylasim icin tesekkurler.

emegine saglik varyasyon 1-2 baglatisi guzel olmus ayni ,ama 3 ve 4 ses ve basda fark var sanki baska yerden eklemissiniz gibi,paylasim icin tesekkurler.

altyapılar tüm varyasyonlarda aynı (deneme amaçlı) bir tek 4. varyasyonda bass kanalı yok.

doktor gayet güzel olmuş ellerine sağlık

salim abim gene ucurmuşsun aslında demo deneyecemize ritim i denesek daha iyi anlardık hehe

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri