Bravo ketron xd9 beyaz giyme altyapı

Cevap: Bravo ketron xd9 beyaz giyme altyapı

gercekden muhtesem bir calisma olmus tabi basta calan arkadasi tebrik etmek lazim ritimler sesler gercek tek tek dokulmus helal olsun bu ketronlar baya guzel aletmis eski olmasina ramen super ritimlerle donanmis selserde harkulade eger yamaha manyakligim olmasa alcam alet ketron olurdu kesin ama malesef yamahadan gecmem

harika olmuş.. tebrikler. aslında bu alet boş değil ama üstüne düşen yok. korg içi yamaha için yapılan çalışmaların yarısı ketrona yapılsaydı şuan xd9 da 200tl den aşağı satılmazdı. aleti kalitesi değil güncelliği satıyor ülkemizde... teşekkürler paylaşım için.

ya ben bayılıyorum bu ketronun seslerine.süpper olmuş valla,aynen trt müzikdeki enstrumental koro gibi olmuş,üstadım teşekkürler bu paylaşım için ellerin dert görmesin.devamını bekliyorum......saygılar.

helal olsun valla ...bravo iş çalanda bitiyor alette olduğundan çok...

Enstrumantal olarak güzel olmuş
Yapanın emeğine sağlık.

gerçekten çok iyi bir çalışma olmuş.ketron çok iyi bir alet ama işte kaderine terkedilmiş

hocam süper olmus yeni xd9 aldım 2 gün sonra elime ulaşıcak inş. ritim veya sesleri paylaşabilirmisin ?

ahmetcim seni kutluyorum işte bu ketron ben bir ketroncu olarak neler yapılacağını hep savundum ancak müzisyen arkadaşlar kendi kullanacağı klavyeyi seçmesini bilmiyor marka peşinde koşmamak lazım başarılarının devamını diliyorum eline sağlık markaysa işte marka K E T R O N

Ketronun soundunu geçen klavye yok piyasada. Dünya kadar para verip pa3x aldık soundu 12 senelik ketron xd9 kadar güçlü değil.