Buyrun s650 exp vahde style

• Konbuyu başlatan ayoub
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 8
  • Görünümler : 3K

ayoub

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Medeli Dante TR
Selam arkadaşlar bende Yamaha PSR S650 aldım ve kullanıyorum ve gayet iyi program götürüyor. Klavyeyi aldığımda oriental paketi yükledim fakat user/exp ritimlerden vahde style de bi sıkıntı olduğunu gördüm ve Turkish kit kısmı davullara yerleştirilmediğini anladım ve düzenledim buraya ekliyorum güle güle kullanın.

Ekli dosyalar

• Vahde.rar
    7.8 KB · Görünümler: 245
Cevap: Buyrun s650 exp vahde style

MErhaba arkadaş... Öncelikle teşekkürler... ritim düzenlemeyi org üzerinde mi yaptın, yani nasıl yaptın ? Açıklayabilirmisin..

Evet org üzerinde yaptım. Style modunda iken rec e bas style creatorden seç her varyasyonun 1 den 8 e kadar her bölümü için excute ile seç ve ses, volum, vs değiştir kaydet. Aslında çok kolay zamanla çözebilirsin. Selamlar.

Biraz uğraşmak gerekiyor sanırım . Bu arada vahde sitilini orga attım şu anda 1 nolu rege kayıtlı. Gerçekten güzel olmuş.. Eskisi Acc modunda iken sanki tam uyumlu gelmiyordu. Ama bu gayet hoş olmuş.. Teşekkürler..

alet eski yamaha ritimlerinin çoğunu okuyor zaten arap kitleri uygun

Paylaşım için teşekkürler. Elinde farklı ritimler varsa ve paylaşırsan seviniriz. Yamaha PSR S650'nin desteğe ihtiyacı var. Alet işlenirse gayet iyi olacak.

alet eski yamaha ritimlerinin çoğunu okuyor zaten arap kitleri uygun

A1000 ritimlerini okuyor ama ritimlerin çoğu ya ekolu ya da yüksek sesli çıkıyor. Çok kaliteli gelmiyor.

gerçekten cok başarılı olmuş hocam ses duzenlemnız varsa beklemedyim

Ritimlerin kitlerini ve seslerini değiştirerek kayıt etmek mümkün mü ?