Can BAŞAR (ATime for Us) Tyros4

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: Can BAŞAR (ATime for Us) Tyros4

Muhteşem bir çalışma..Cuma günü Can abinin ofisindeydik nasıl bir performansa sahip olduğunu canlı kanlı gördük insan inanamıyor..Emeklerine sağlık Can abi..Sağol Salim paylaştığın için...

Salim bu arada imzamı görüyorsun değil mi?:D:cool:

Muhteşem bir çalışma..Cuma günü Can abinin ofisindeydik nasıl bir performansa sahip olduğunu canlı kanlı gördük insan inanamıyor..Emeklerine sağlık Can abi..Sağol Salim paylaştığın için...

Salim bu arada imzamı görüyorsun değil mi?:D:cool:

:) vala görüyorum abi de ... Trakya kıllık yapınca alternatif aklıma gelen ilk site bu :)

Dinlemek için kırk takla atıyorum valla :D bir çok arkadaşta benle aynı dertten müzdarip ..

Sayın Dreamsongs,

Siz gittikten hemen sonra bir akrabam bu parçanın Richard Clayderman versiyonunu benimle paylaşmış Facebook'ta ben de ona söz verdim bu parçayı yorumlayıp ona hediye edeceğimi .umarım beğenir.Sizlerle de paylaşmak istedim.

Çok iyi yapmışsınız Can hocam bu tür paylaşımlarınızın hiç durmadan devam etmesi en büyük isteğimiz...

Merhabalar...

Paylaşımınız için çok teşekkürler...

Can Bey de gayet güzel icra etmiş bu şahane eseri ; harika bir çalışma olmuş...

Ben de son günlerde arabada sürekli bu şarkıyı dinliyorum ; o kadar güzel bir eser ki...

Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler ; selâmlar...

ilk başta dinleyince insanın inanası gelmiyor (yanlış anlaşılmasın,mükemmel ötesi bir performans) ama Can üstad müzik kalitesini konuşturmuş, mükemmel çalışma.

işte olay budur, Can Abi eline sağlık seni dinlemek büyük keyif hakikaten...
Bu arada kulağımda hala Wersi sesleri çınlıyor,misafirperverliğin için çok teşekkürler,çok keyifli bir akşamüstü oldu bizim için...

Ch.

Daha önceden de bahsettiğim gibi genç müzisyen arkadaşların bu çalışmalardan ilham alarak kendilerini dünya müzisyeni yapabilmek için arayış içine girmelerini tavsiye ediyorum.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri