Can BAŞAR (The World We Knew) Tyros4

Cevap: Can BAŞAR (The World We Knew) Tyros4

Can hocama selamlar....Bu parçanın bende anısı çok..1976 yılında Ankara'da düğün salonunda çalışırken hava kuvvetleri bandosundan emekli Turan abi bu parçayı saksafonla nefis çalardı. Parça bizde Fausto Papetti'nn ensturmantel albümünden duyruldu ama esas Frank Sinatra tarafından daha önce söylenmişti. Notasını(akorlar özelliklidir) meraklılarına arşivden bulup bu sayfaya eklemeye çalışacağım. Solo sesde trompet yerine sax sesi kullanılıp parça biraz da çekilerek çalınsaydı farklı tını yakalanabilirdi.(Şimdilik Turan abinin resmini buldum ve ekledim.Notasını da bulacağım)

Ekli dosyalar

• ankara 1976.jpg
    ankara 1976.jpg
    67.1 KB · Görünümler: 174
Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu çalışmanızı ders niteliğinde iyice özümseyerek dinleyeceğim Can hocam..Teşekkürler...

ne denir ki? harika gerçekten,eline sağlık Abi...

Ch.

Ne kadar güzel ya. Turan abinin resmini de tyros 4 muzigi eşliginde görmüş olduk. Hey gidi günler sene 2011 :)

dünya müzik tarihinde büyük izler bırakmış,sonsuzluğa taşımak için insanların gönüllerinde arşivlenmiş bu şarkıları düzenleyip bizlere sunmak ayrı bir incelik ister...bu şarkıları dinleyip çalışmak için farklı,romantikliği ağır basan hassas bir ruha sahip olunmalı diye düşünüyorum...can başar kardeşimizi bu açıdan da kutluyor,hoş seslerle oluşan dünyasında mutluluk,sağlık ve başarılar diliyorum...sevgi ve selamlar...

Benimde sevdiğim bir parçadır tebrikler Can hocam.Paylaştığın için sana da teşekkürler salim...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri