Dj Orhan'a Teşekkürler

serkanfbgsts

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Or700 V2 Plus
evet dj orhan kardeşime halay bateristi yaptığı için teşekkürler.ataklar son derece harika olmuş.intro 2 mükemmel olmuş nasıl yaptın bir anlatsan bize bizde yapsak kendimizce.ayrıca düğün salonunda herkes cok beğendi şimdi onu ve onun yaptığı elektroları kullanıyorum bizim yöreye iyi hitap ediyorsun kardeşim.başarılarının devamını dilerim ayrıca eline yüreğine sağlık..

Cevap: Dj Orhan'a Teşekkürler

begendiysen ne mutlu :) vakit buldukca yazıyorum o ritimde kafamda çok şey vardı oynama yapıcam işden snra yorgun oluyor ilham istek gelmiyor gelmeyincede yapası gelmiyor insanın :) ritim yazma ile ilgili video çekip gönderecem siteye yakın zamanda :)

aynen valla düğün salonunda tek kullandığım ritim baterist halay çok iyi

orhan abi yaparsa tam yapar :) emo usb li klavyemde orhanın attığı elektronun kendi kafama göre editlenmiş halini kullanıyorum

way be amatörce bu kadar oluyorsa prof olsa neler yapıcam :D :D

bu ritim hangi sette merak ettim arkadaslar.

valla 3.varyasyonun atağı çok hoşuma gitti.ayrıca prof olarak görüyoruz seni

bende 4.atağa geçerken tam insanları gaza getiriyor introda çalan parçanın adı ne yoksa ölesine bir melodimi onu bilmek isterim şahsen

3.atak bilgisayarda cubasede yazdım. intro 2 yurtseven kardeşler sevdalıyım parçası intro 3 sekerek çek halay onur koç söylüyor.