Edit midi

emreyusuf55

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
SAZ
Evet arkadaslar 3 tane midi etid yaptım or700 v2 plus a uyarladım umarim begenirsiniz sagolsun ustad anlatmıstı video ile onun sayesinde bende artık midileri orguma göre uyarlıyorum icine faklı sesler katıyorum caf cuflar ortadan kalkıyor videolu anlatımı yotubeden midi edit diye yazarsanız cıkıyor begenirseniz bu tur midileri sunmaya devam edecem saygılar

buyurun

yesil ördek
sarhos
leylim ley hızlı versionu
bu midiler uzmanmemo tarafından a1000 le yapılmıstı

Zippyshare.com

midi etidleme ve ses degistirme vidolari

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=bwwCUJjIjqE"]or700trde midi editlemek1 - YouTube[/ame]

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Yvv4ynm5hKo&feature=relmfu"]or700trde midi sesleri değiştirmek - YouTube[/ame]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Edit midi

demekki kimseye yaramıyor baska emek hacamaya gerek yok :)

midi edit nasıl yapılıyor programları varmı sesler nasıl değiştirilir bilen anlata bilirmi

Elinize sağlık. Orgda dinledim harika olmuş. Bunun arkası da gelir bence. Tekrar sağolasınız.

Elinize sağlık. Orgda dinledim harika olmuş. Bunun arkası da gelir bence. Tekrar sağolasınız.

talep dogrultusunda elbette devamı gelecek bunlar ilk yaptıklarım alıstıkca daha guzelleri gelecek maksat zamanında ben cok aradım bu midileri simdi kimse alamadan ulasması :)

mustafa abi çok güzel tşk ben çok uğraştım yapamadım tbrkl senden bişe rica etsem müzlümğn bulunur elbet midisi ve diğerlerini uyarlayabilirmiisn ben için saygılar

mustafa abi çok güzel tşk ben çok uğraştım yapamadım tbrkl senden bişe rica etsem müzlümğn bulunur elbet midisi ve diğerlerini uyarlayabilirmiisn ben için saygılar

cok basit yapmasi sadece videoyu takip etmek lazım o kadar midi bende varsa yaparım elbettebende daha cok iyi degilim ama ugun malatyayı yaptım cok guzel oldu midiyi bulursam denerim yapmak icin dert olmaz benim icin orggumu sevmeye baladım bu midi işi benim hosuma gitti bana lazım oln guzel midilerdi onlarida yapmaya baladım daha baska orgla ugrasmam :) midi editlemede önemli olan midiye uygun ritim ustune pad seslerinide katıyorsun super birse cıkıyor yakında sesleri degistirmeyide yapacam ortaya mp3 gibi midiler cıkacak insallah :)

abi bir baksan şunlara

hepsi vahde abi
ritim hızlarını bilemiyorum yanlız