EMO USB a2000 demolar

bymurat

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.myspace.com
Enst.
Yamaha A2000 + Emo Usb, gitar
Emonun sitesinde gördüm sizlerle paylaşmak istedim.
Hayırlı Olsun Arkadaşlar...

.::EmoMüzik::.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: A2000 5 Adet Yeni Demo

ha maşallah abicim daha şimdi koyduk demoları....

uyku uyumaz mısınız siz?:D

:)) salim kardeş bir bakayım dedim sabah sabah bir baktım demolar var 5 taneydi, ben siteye konuyu açtım baktım 6 tane olmuş :)) çok güzel çalışmalar olmuş ellerinize sağlık teşekkür ederiz...

hayırlı olsun yalnız azeri demosunda bi garmon sesi beklemedim değil iran setindemiydi süper bi garmon sesi vardı 6-8 davullu ve 2-4 ve 4-4 ve 5-8 davullu halay ritimleri varsa demoları bekliyoruz.ikinci org düşünüyorum bakalım hoşuma giderse set alırım.salim abi halay demoları bekliyoruz zurnalı elektrolu...

Demolar için gerçekten zaman yoktu...
Ama yine de bir kaç bir şey ekledik siteye.

demolarda bir hatamız kusurumuz varsa affola ...

Bu arada güncellemelere başladık bile...

Sağolun salim kardeş a2000 alan arkadaşlar ben dahil bu aleti almamızdaki en önemli sebeplerden biri emo'nun çıkaracağı setti, bu nedenle sabırsızlık oluştu, bazı kalp kırmalarda oldu gördüğüm kadarıyla inşallah büyük bir çoğunluğun hoşuna giden ve memnun eden bir set olur....
Emeği geçenlere tekrar teşekkür ederim.

Eline sağlık Salim. Hepsi çok güzel olmuş, Sesler çok net, neyin ne olduğu tam olarak anlaşılıyor... Birde set içeriğini liste halinde yayınlama imkanınız olurmu ?

demolarmı kaldırıldı yoksa benmi göremiyorumm :(

Cevap: Emo usb a2000 demolar

demolar güzel a2000cilere hayırlı olsun

Cevap: EMO USB a2000 demolar

tüm müzisyen ve a2000 ailesine hayırlı olsun.a2000 emo ile yeni bir pazar oluşturarak daha fazla imkan sunacak.emo'nun kalitesi tartışılmaz inşaallah hakettiği değeri bulur.yanlış bilmiyorsam yakın zamanda salim ve batuh hocalarımında bir usb'si çıkacak dört gözle bekliyoruz,kendilerine çalışmalarında başarılar...