Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Feroo Or700 Roman Demodostum pa 80 cilere hazırcılara yamahanın değerini bilmeyenlere kapak olsun ah ulan ah bu paraya ihtiyacım olmasa satmıcam gözüm gibi baktığım v1 mi daha düşürsün dursunlar fiyatı ah be ahh benim gözümde 10 numara 10 akşam akşam delirdim gene parmaklarımı kaşıntı tuttu gideyimde benim şu klavyemi bi tırmalayım kudurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr saygılarımla.... dostum bu ritimi paylaştınmı bilemiyorum aradım bulamadım mümkünse paylaşa bilirmisin tekrar saygılarımla.....
Cevap: Feroo Or700 Roman Demo
dostum pa 80 cilere hazırcılara yamahanın değerini bilmeyenlere kapak olsun ah ulan ah bu paraya ihtiyacım olmasa satmıcam gözüm gibi baktığım v1 mi daha düşürsün dursunlar fiyatı ah be ahh benim gözümde 10 numara 10 akşam akşam delirdim gene parmaklarımı kaşıntı tuttu gideyimde benim şu klavyemi bi tırmalayım kudurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr saygılarımla.... dostum bu ritimi paylaştınmı bilemiyorum aradım bulamadım mümkünse paylaşa bilirmisin tekrar saygılarımla.....