Hangi tür müzik dinliyorsunuz?

Nejat Levent

MERHUM ( Allah Rahmet eylesin)
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Hangi tür müzik dinliyorsunuz?

Arabesk

Halk müziği

Pop

Türk Sanat Müziği

Ben karisik muzik dinlerim.

Buyrun devam ediniz.

progressive trance
new age
rap

Nostalji ve vazgeçilmez türküüüüüüüüüüüüüüüüüü.....

bende karışık müzik dinlerim kulahıma hoş gelmeyeni dinlemem tabi kulak zevki

Yaptığım işten olsa gerek her tarz dinlerim

Arabesk
Fantazi
Slow
Halk
Sanat
Pop
Karadeniz
Roman
Azeri
Arnavutça
Kürtçe ( şuan bu tür dinliyorum bende kürt türk ayrımı yoktur müzik evrenseldir her tarzı dinlemek zorundayım )

İşimiz gereği kürtçe okuyamasamda çalarım önümde 4/4 lük kürtçe okuyan olsa korkmadan d.bakır ağrı şırnak düğününe giderim

Başımdan bir olay geçti kısaca anlatayım bizim burda yöresel bir sanatçı var dedi piyanistim yok gel ritim at bize dedim tamam bağcelarda bir düğün salonuna gittik düğün sahibi bana dedi nerelisin dedim trakya

Sanatçıya dedi bu ne anlar bizim yöreden eda dediki o çalmayacak ritim verecek sazcı çalacak neyse gelinle damadı aldık dans etiler 1 1,5 dk kadarcık sonra pasta ve takı oldu o esnada ben kürtlerin en sevdiği parçalardan biri olan HELİN parçasını Türkçesi ise YARINIMSIN olan parçayı
Kısık sesle milletin sesini bastıracak kadar çalıyorum fon müziği misali ama Kürtçe olan şekliyle orjinal çalıyorum adam geldi dedi sesini aç sesini aç

Sanatçıya dedim oku Üstadım ben şarkıya bir girdim sanatçı bir okudu bi baktım dolarlar uçuşuyo düğün sahibi geldi özür diliyo sn bu şarkıyı nreden biliyorsun dedi

dediğim tek kelime şu oldu : Trakyalı olabiliriz ama her yöreden bişeyler çalmak zorundayız burası İstanbul her havadan bilirsek ekmek yeriz

Başınızı şişirdim kusura bakmayın

halk
sanat
tüm slowlar
yabancı müziklerin hepsi
ama ençok halk ve sanat.

katılaıyorum sana oktay ben aynı zamanda okuyorum madem müzisyen sin okuyacaksın meslehin ayırmı yoktur malesef

Cevap: Hangi tür müzik dinliyorsunuz?

güncell...