Hobi aşkına :)

Dr.Salim

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
-
valaha tamamen can sıkıntısı :D

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=REfo-QRCAOo]Keyboard LedShow with Ardunio Uno (Midi Library) - Arduino ile Klavyede Led Şov - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=PZoMoAr-sjU]Keyboard Arabic Scale Control With Arduino Uno - (Arduino Uno ile Uşşak komaları) - YouTube[/ame]

Cevap: Hobi aşkına :)

böyle can sıkıntısına can kurban.inşallah hep canınız sıkılır.müzik adına böyle güzel şeyler çıkar.ellerine sağlık Dr.Salim.

Salim Eline saglik
Elin degmisken Su aletle Ribbon Olayina bir el atsan iyi olur Yamahacilar Ribbondan mahrum malum :D

Aslında o da kolay abi ama şu flexy sensörden temin etmek lazım.

doktor en çok neye kızarsın bi sırala çünki senin sürekli canını sıkacak bi şeyler yapmak lazım belki can sıkıntısından türk malı bir org yaparsın bizi bu çekikgözlülerden kurtarırsın olurmu .. bakarsın olur hadi hayırlısı

Hep canın sıkılsın diyecem olmayacak.. Sağlıcakla kal..

Salim sende potansiyel var yap bir turkish klavyede cümle alem görsün:)nasılsa aletlerin bütün eksikliklerini biliyorsun:)

Fey-muzik yapti bile birtane...
Aslinda bi ara niyeti bozmustu salim lionstracs ile planlari vardi AMA nolsu sonu bilmiyorum...
Isterse kralini yapar kardesim eminim Ben

salim abi sen elektronikteniyi anlıyosun yani 3000 tl lik aleti açip işlem yaptıgına göre :)
ayrica repertuar programı yapıyodun bunun için en azından bi python proglamlama dili bilmen lazım en kolayından ayrıca görsel arayüz ve parametrede bilmen lazım yaa düşünüyorum salim abi bunları nasıl kıvırdın nerde yaptın nasıl ögrendin :)

salim abi sen elektronikteniyi anlıyosun yani 3000 tl lik aleti açip işlem yaptıgına göre :)
ayrica repertuar programı yapıyodun bunun için en azından bi python proglamlama dili bilmen lazım en kolayından ayrıca görsel arayüz ve parametrede bilmen lazım yaa düşünüyorum salim abi bunları nasıl kıvırdın nerde yaptın nasıl ögrendin :)

ben aleti açıp işlem yapmadım. Bunlar sadece midi kablosuyla olan şeyler...
repertuar programı için c# dili kullanıyorum. geçen yıl MCP kursuna gitmiştim oradan bildiklerimle işte... Bunun yanında mikro işlemci programlamak için az buçuk C dili, biraz da Proton Basic biliyorum o kadar...

Bunları nasıl kıvırdın dersen, Hobilerimin peşinde biraz fazla koşuyorum bir de çok fazla merak ve öğrenme isteği o kadar.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

Geri