Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: kapalı kutu or700 v2 pluscanım kardeşim kapalı kutu oldugu için fotograf koyma gereyi duymadım adı üstünde kapalı kutu fiyat yazmadım çünki diyer cihaz satan arkadaşlara haksızlık olmasın diye düşündüm bi kontür nedirki gereksiz yere saatlerce konuşuyoruz ihtiyacı olan arkadaşımız varsa sıfır or700 v2 plusun fiyatını herkes biliyor aşagı yukarı ne olur birde ben insanlarla tanışmayı seviyorum bire bir konuşmak daha güzel tanışmış oluyoruz bundan güzel ne var sende ara seninlede tanışalım ne güzel gaziantepte bi abim var dersin bende falan yerde bi kardeşim var derim ne güzel arkadaşlar trakya müzik te buluşuyoruz birbirimizle bi şeyler paylaşıyoruz sorunlarımızı yazıyoruz gideriyoruz ne güzel ama ara sırada tlf la konuşalım yazımla niyetim kimseyi kırmak deyil yanlış anlaşılmasın tamamen iyi dosttane kısmetse alır bi arkadaşım faydalanır saygılar
Cevap: kapalı kutu or700 v2 plus
canım kardeşim kapalı kutu oldugu için fotograf koyma gereyi duymadım adı üstünde kapalı kutu fiyat yazmadım çünki diyer cihaz satan arkadaşlara haksızlık olmasın diye düşündüm bi kontür nedirki gereksiz yere saatlerce konuşuyoruz ihtiyacı olan arkadaşımız varsa sıfır or700 v2 plusun fiyatını herkes biliyor aşagı yukarı ne olur birde ben insanlarla tanışmayı seviyorum bire bir konuşmak daha güzel tanışmış oluyoruz bundan güzel ne var sende ara seninlede tanışalım ne güzel gaziantepte bi abim var dersin bende falan yerde bi kardeşim var derim ne güzel arkadaşlar trakya müzik te buluşuyoruz birbirimizle bi şeyler paylaşıyoruz sorunlarımızı yazıyoruz gideriyoruz ne güzel ama ara sırada tlf la konuşalım yazımla niyetim kimseyi kırmak deyil yanlış anlaşılmasın tamamen iyi dosttane kısmetse alır bi arkadaşım faydalanır saygılar