Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Kararsızım tyros 4 / pax3 alayımhocam hala rolandın convert klarnetiyle iş yapıyosan ne diyim? neden t4 alıyonki rolanda devam etseydin! yanlış anlama t4 ü yada seni kötülemek değil maksatım..bir orgu 1 tek klarnet sesiyle mukayese etmek acayip geldi bana.sayın hocam nevale yönünden korg her zaman önde olmuştur bu bir gerçek...yenilik istiyorsan korg derim...ama bu ritimleri kendim yazarım yaparım ederim diyorsan t4 alabilirsin....
Cevap: Kararsızım tyros 4 / pax3 alayım
hocam hala rolandın convert klarnetiyle iş yapıyosan ne diyim? neden t4 alıyonki rolanda devam etseydin! yanlış anlama t4 ü yada seni kötülemek değil maksatım..bir orgu 1 tek klarnet sesiyle mukayese etmek acayip geldi bana.
sayın hocam nevale yönünden korg her zaman önde olmuştur bu bir gerçek...yenilik istiyorsan korg derim...ama bu ritimleri kendim yazarım yaparım ederim diyorsan t4 alabilirsin....