merak ediyorum!!!!!

Kuzeyruzgari

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha psr 650
Arkadaslar nedir bu yaa nasil bi istir ne diye biz yamahaya bukadar destek cikiyoruz adamlarin bizi hic taktigi yok arkadas roland bi org cikardi otuz kere guncelleme yapti bz bi tane bile s650 ritim yapamadik bu nasil yamaha yetkilicigi buna bi son demenin bi caresi yokmu e mail yazalim bi sey yapalim böyle sacmalik olurmu sadece s650 degil diger modeller icinde ayni sey gecerli basi cekecek bi buyugumuz yokmu destek olalim birisi önculuk etsin abi cikarmasin ozaman org falan ne yani bu insanlarin hevesini kursaginda birakiyolar hic bise yapilmiyo en kucuk bise bile yani nedir bu

Cevap: merak ediyorum!!!!!

Ingilizce bilen birisi varsabiseyler yazsin yollayalim abi hani bise olmayacagini bilsekte yollayalim protesto edelim yani belki kafalaruna bisey duser nefir bu ya

Aynen katılıyorum. s650 nin indirim kampanyası yaktı beni, yoksa bk5 alacaktım :(

Ingilizce bilen birisi varsabiseyler yazsin yollayalim abi hani bise olmayacagini bilsekte yollayalim protesto edelim yani belki kafalaruna bisey duser nefir bu ya

ingilizceye gerek yok sen türkçe yaz onlar anlşıyor çeviriyorlar bende korg usa ya yazmıştım ama boşuna yazarsınız ilgilenmiyorlar türkiyedeki distirübütör ile görüş diyorlar

Abi dogru diyosunda ne yapalim ya bu adamlar orgu cikariyolar ondan sonra banane gerisini ne yaparlarsa yapsinlar diyolar onlara yazalim ozaman bi ara can abi batuh salim falan yapacakti onlara bile calim attilar yani bunlar nasil adamlar nasil bi ticari anlastir bu böyle umursuzluk olurmu hadi baskalarindan beklemiyoruz set falan kendileri bile bi halt yapmiyo insanin canini sıkıyo.......

adamlar türkiyeye özel alet çıkarmıyorlarki herşeyi üzerinde batı ağırlıklı paket olarak satıyorlar ritim ve sesleri onlarda bize hitap ediyormu tartışılır sırf bu yüzden bir sürü arkadaşım elini ayağını çekti bir yere kadar tamam saund on numara ama üzerinde türkiyeye itap edecek hiçbirşey yok

bence destek kesilmedi, sadece el değiştirdi. olaya şu şekilde bakın; yamaha için ilk defa emo usb çıktı, herkes doğal olarak onunla birlikte a2000 kullanmaya başladı. emo usb için zaten güncelleme çıkarıyor, yani başka kullanıcılardan ekstra ritime gerek kalmıyor.

en baştaki alet olan a2000 için kullanıcı çalışmaları biterse, tabii ki alt modellere de yansıyacaktır bu durum.

Destekleri kesildi demiyoruz ama biseyde yapilmiyo yapacak olanlara ön ayak olunmuyo millet bise demedikce bunlar dogru yaptiklarini zannedip biseye girismiyolar dogru söyluyosun millet kendi cabalariyla bisey yapmiyo en basidinden ya s650 deki koma problemini yani kaymayi bile bi guncelleme yapmadi nasil bi istir bu yani problem ortada cözsene bunu seti falan demiyorum kendi aletinde problem var bastan ha diyeceksinki istemiyosan alma ama ticarette böyle bisey yok arkadas cikariyosan dogru durust cikar insanlarin hevesi kursaginda kaldi kalmaya devam ediyo destek gelecekse yapilacaksa bi an önce yapilmali

S650 için yamaha paralı bir set yaptırsaydı , a2000 ndeki emo usb gibi kesin Türkiye de satarlardı.Sanırım kopyalanmaya karşı birçözüm geliştirilemiyor s650 dede ondan olabilir.Fakat hiç bir açıklama da yapılmıyor Yamahanın Türkiye distrübütöründen.Alan razı satan razı mantığıyla gidiyorlar kanımca.Fakat bunları müşteriler görüyor.Cihaz çok iyi bir cihaz fakat desteklenmeyip rezil ediliyor.Hani bir laf vardırya insanı eşi rezilde eder vezirde o misal.Bende sırf bu yüzden satıyorum,destek yok.Sonuçta oyuncak org almıyoruz bir şeyler yapılması gerekirdi veya bir açıklama.