Merhaba ketron sevenler

sultanahmetkaraman

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Merhabalar efendim.Bu gece istanbul da karlı bir pazar akşamı Ketron xd9 16mb plus4 vers.ile yaptığım 80 li yılların bana göre unutulmaz topluluğu bilenler bilir Albano-Romina Power ikilisinden çok sevdiğim Tu Soltanto tu adlı eseri acizane hucum kayıt olarak yapmaya çalıştım.umarım beğenirsiniz.saygılar sevgiler.

Zippyshare.com - KETRON XD9 TU SOLTANTO TU.wma

Cevap: Merhaba ketron sevenler

ketron cihazımı satıp korg pa 80 aldım,çok özledim çook cihazımı,şimdi dinleyince pişmanlığım dahada arttı :( tam 6 yıl ekmeğini yedim o kadar hor kullanmama rağmen banamısın demedi,ketrondan sonra pa 80 soundu teneke gibi geldi inanın aldım alalı cihazın başına bi kere oturdum o kadar bu yaz sonu bakarsın tekrar alt klavye alıcam ketron,korg düğüncü cihazı falan ama soundu bana uymuyor 22 senelik bir klavyeci olarak söylüyorum şu ketronun tonu pa 800 de falan yok ama malesef eksikleride çok,saygılar...

zaten şu ketron açık bir alet olsadı piyasada tek olurdu ...diğerlerine bakan pek olmazdı....yazık ki çok yazık....:(

korg u kulanan arkadasların muzik kulagından suphe duyarım..sesler herzaman karısıktır..irenc otesi bana göre.

şuan ketronun uzerine sound yok.ama garibim işte 16m naapsın yani :)

yıllardır ritm yazarım korg taki kargaşayı çözemedim herşey birnirine giriyor