Nihayet A2000 satın alabildim :)

• Konbuyu başlatan kuvayi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 71
  • Görünümler : 10K
K

kuvayi

Misafir
Değerli Trakya Müzik ailesi üyeleri,

Yıllardır özlemini duyduğum müzik enstrümanına ve 1 aydır da sabırla beklediğim A2000'e en sonunda çok şükür bugün sahip olabildim :)

Bendeniz ev kullanıcısıyım, düğün veya müzikholde program yapabilecek kadar profesyonel değilim. Amatörce de olsa müzik benim tutkumdur; yıllardır ve sizler gibi...Müziğe çeşitli nedenlerden dolayı ara vermek zorunda kaldım. Ancak bundan sonraki süreçte, beste çalışmalarım için çalışmalarıma kaldığım yerden devam edeceğim inşaallah...

Cihazı satın aldığım Dore Müzik Alsancak Mağazası yetkilisi Tevfik Bey'e buradan da teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Gerek ilgi ve özeni ve de gerekse güleryüzlülüğü ve samimi yaklaşımıyla dürüst bir satıcıdan enstrüman almanın da ayrı bir mutluluğunu yaşadım bugün.

10 yıldır uzak kaldığım enstrümanı sanırım çözmem 1 ay alacak :) Org teknolojileri epey gelişmiş çünkü son 10 yılda :)
Ve sanırım bu gece sabahlayacağım müsaadenizle :)

Amatörce de olsa A2000 hakkındaki fikirlerimi ve demolarımı zaman içerisinde burada paylaşmak isterim sizlerle.

Mutluluğumu ve duygularımı sizlerle paylaşmak istedim heyecanla :)

Saygı ve sevgiler,

Cevap: Nihayet A2000 satın alabildim :)

frden slmlar hadi bismillah de hayirli olsun gule gule kullan

hayırlısı olsun, güle güle kullan. güzel bir org almışsın; artık demoları bekleriz.

teşekkür ederim Kadirbey kardeşim :)

not : Teşekkür butonu hakkım dolmuş, kusura bakmayın idare edin böyle :)

kaça aldın orgu? ayrıca içinde türk-yunan paketi yüklü mü?

hayırlı olsun abicim, ilk izlenmlerini alalım :)

hayırlı olsun abicim...

Teşekkür ederim Salim ve Gökhan...

Gerçi sizler kadar farklı modelleri kullanmışlığım yok ve kıyaslama yapamayacağım bu konuda. Ancak benim için özellikleri bir hayli yeterli. Üstelik birazdan Yunan-Türk paketi ile Ahmet Bey'in mail adresime gönderdiği ekstra Türk ritmlerini yükleyeceğim, becerebilirsem eğer :) Bir de şu an üzerindeki hoparlörleri kullanamıyorum çünkü saat gecenin 1'i :) Evde dandik bir kulaklıkla idare edeceğiz bu gece :) Nasipse yakın zamanda kaliteli bir kulaklık alacağım.

İlk izlenimim kısaca bunlar :)

Hayırlı olsun. Güle güle kullan. İlk heyecanını tahmin edebiliyorum. Kolay gelsin.