or 700 usb bellek formatı ?

KORAYYYYY

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
s 770 bk5
or 700 usb kullanan arkadaşalar yeni almış olduğum usb beleği klavyeye bi türlü çalışıtramadım başka bir bellek çalışıyor onu takdığımda aygıt bağlanamıyor gibi bir hata veriyor belleği bilgisayarda yükeme yapabiliyorum içini açabiliyorum ffarklı dosya formatlarınıda denedim (ntfs fat 32) fakat olmuyor bu işi çözebilen varsa bilgisini benimle paylaşırmı acaba?

Cevap: or 700 usb bellek formatı ?

or700 her flaş beleyi tanımıyor ben kingston kullanıyorum 4 gb hiç bir sorun yok

kingston dan şaşma kardeşim özellikle beyaz kapaklı olanlardan....çünki bende kingstonun başka bir modelini aldım alet okumadı.Alet üzerinde yaptığım format bile kar etmedi.

or 700 v2 plus arıyorum ilgilenenler varmı_.

or 700 v2 plus arıyorum ilgilenenler varmı_.

Ama yanlış yerde arıyorsun. Arkadaş başka konu açmış, oysa sensatılık org' dan bahsediyorsun.

Bu arada eğer diğer bellekleri okuyorsa, korkarım onu org da kullanamayacaksın anlamına geliyor. Gerçi bir çok belleği görüyor OR700 ama.

sadece kingston 4gb kadar okur bildiğim kadarıyla..toshiba hp faln okumuorr bilginize...

Arkadaşlar Or-700 USB yi bazen de dosya ismindeki yazı karakterlerinden görmez ve okumaz. Örneğin önceden bilgisayar dan açılmış, dosya ve klasör isimlerinde noktalı, şapkalı karakterli yazılar var ise (ö, i, ü, ğ vb.) görmez veya görse bile açmaz. Münkün olduğunca dosya isimlerini org ile vermek gerekir. Bunları da isterseniz bir uygulayın. Ogr ile USB ye format attıysanız görmemesi imkansızdır. Format atamadığı USB sorunlu demektir. Kolay gelsin Saygılarımla,

yenisi al bu sorunu tümden çöz... küçük işten büyük zararlara mahal verme..