OR 700 V2 Plus, Giriş Çıkış Jakları Bilgi İsteği?

  • Konbuyu başlatan semazen
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 6
  • Görünümler : 2K

semazen

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Katılım
6 Ara 2008
Mesajlar
210
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
Ankara Keçiören
Enst.
Yamaha PSR OR 700 TR V2 Plus
Merhabalar arkadaşlar.

OR 700 V2 Plus'ta bulunan giriş çıkış jaklar hakkında bilgi almak istiyorum. Kulaklık girişi dahil 6 tane çivi jak yeri, iki tane büyük yuvarlak ve iki tane de yatay giriş mevcut. Bunlardan birisi de usb girişi ama diğerlerinin tam olarak işlevini bilmiyorum. Anfiye bağlarken hangi girişten hangi kabloyla sağlıklı performans elde edilir? Bu konularda sizler nasıl bir kullanım içerisindesiniz? Beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum. Kolay gelsin.
 
Cevap: OR 700 V2 Plus, Giriş Çıkış Jakları Bilgi İsteği?

mono (l) right (r) ikisinden baglayacaksin ses sitemine
 
Cevap: OR 700 V2 Plus, Giriş Çıkış Jakları Bilgi İsteği?

5324371005 yuardımcı olayım semazen
 
Cevap: OR 700 V2 Plus, Giriş Çıkış Jakları Bilgi İsteği?

Ben bu zamana kadar kulaklık girişinden anfiye bağlanıyordum ama yanlış olduğunu düşünmeye başladım. Peki diğer girişler, bunların işlevi nedir?
 
Cevap: OR 700 V2 Plus, Giriş Çıkış Jakları Bilgi İsteği?

Output ile harici bir ses kaynağına (mikser gibi) ses sinyali gönderebilirsin.Aux In'e başka bir ses kaynağından bağlantı yaptığında ses orgun hoparlörlerinden çıkar.Aux In'i dikkatli kullanmak lazım güçlü bir ses şiddeti hoparlörün ve orgun zarar görmesine sebep olabilir.

Output'ları "L/L+R" olarak tek kablo kullandığında ses miksere mono olarak,yani her iki hoparlörden çıkan balanslı sesi balanssız olarak gönderir.

Kulaklık çıkışından ses sinyali göndermek teorik olarak yanlıştır.
 
Cevap: OR 700 V2 Plus, Giriş Çıkış Jakları Bilgi İsteği?

Üşenmeden yardımcı olmaya çalıştığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Arkadaşlar biz okulumuzun düzenlediği programlarda yine okulumuzun anfisini kullanarak müzik yapıyoruz. Bizde bir de kuru bağlama var ve bunun orgla olan diyaloğunu pek sağlayamadık. Orgu bağlıyoruz anfiye sazın sesi ve solistin sesi çıkmıyor? Sazı ön plana çıkarıyoruz derken org gölgede kalıyor. Anfimiz de profosyönel olmadığı için içinden çıkamadık. Bağlamanın sesini OR 700 V2 Plus üzerinden alıp sesleri orgdan anfiye göndermeye karar verdik. Arkadaşın ayriyeten küçük bir bağlama anfisi var ve bunu orga bağlarsak netice alabilir miyiz? Bize bir yol gösterirseniz çok makbule geçer.
 
Cevap: OR 700 V2 Plus, Giriş Çıkış Jakları Bilgi İsteği?

Semazen hoca beni arayınız 5324371005 gereken ayardımı yapacamm hiçç fark etmez tel devamlı açık yazmaynan anlatamıyorum sözlü ifade ederim saygılar
 

Benzer konular

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri
Üst