or700 ritim hakkinda..

• Konbuyu başlatan kartol
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 7
  • Görünümler : 2K

kartol

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
psr or700 v2
arkadaslar bu or700 v2 plus daki ritimleri yamaha kendisimi yapmis yoksa bizmi? ikincisi sonradan yazilan ritimler neden basit gibi.burda gordugum kadar bu ritim isinde Batuh ve dr salim duayen.yanliz onlarin yazdigi ritimlerde sanki ciplak gibi.dolgun degil.yanlis anlamayin kotu anlamda demiyorum.ukalalik yapmiyorum. ki ben burda org un acma kapama dugmesini bile burda orendim.bilmedigimden soruyorum.ornegin yk kardesler bi muzik yapiolar acaip dolgun ritimleri var adamlarin.onlarda genellikli org kullaniyo.veya korg un ritimleri bu arada salim hoca batuh hoca su ritimlere bi ozen gosterelim.madem kamu hizmeti yapionuzp.az olsun temiz olsun abi...

Cevap: or700 ritim hakkinda..

Merhabalar. Çok yazıldı çizildi ama size sadece şu kadarını söyleyeyim, ritim ya da ses bahaneleriyle kendinizi oyalamayın. Nasıl daha güzel çalabilirim, derdine düşün. Bakın Mehmet Doğdu'nun OR 700 V1 ile yaptığı tanıtımı dinleyin. Ne demek istediğimi o zaman görebilirsiniz.

merhabalar. çok yazıldı çizildi ama size sadece şu kadarını söyleyeyim, ritim ya da ses bahaneleriyle kendinizi oyalamayın. Nasıl daha güzel çalabilirim, derdine düşün. Bakın mehmet doğdu'nun or 700 v1 ile yaptığı tanıtımı dinleyin. Ne demek istediğimi o zaman görebilirsiniz.

ne alakası var ritimsiz ne kadar çalarsın mewrak ettim semazen hem ritim olmadan oynatamazsın bunu iyice bil arkadaş doğru diyor yamaha ritimleri fısss ama sükürler olsun ben artık dolgun birşeyler yapıyorum düğün için tabi saygılar ama yamaha çokkk güzel seyler yapacağına eminim hele a2000 nin işleri bitsin odaolcak

Ben ritimsiz çalalım demedimki. Sonra her türden ve tarzdan yeterince ritim OR 700 V2 Plus için var. Buna rağmen hala bu tarz memnuniyetsizlikler içerisine giriliyorsa, kendi maharetinizi artık göstereceksiniz. Ve bu şekilde arayışlarında, aslında çalmadaki zayıflıktan doğan kaçışlar olarak görüyorum.

kartol örnek verirmisin hangi ritmin neyini beğenmedin mesela.

Ben ritimsiz çalalım demedimki. Sonra her türden ve tarzdan yeterince ritim OR 700 V2 Plus için var. Buna rağmen hala bu tarz memnuniyetsizlikler içerisine giriliyorsa, kendi maharetinizi artık göstereceksiniz. Ve bu şekilde arayışlarında, aslında çalmadaki zayıflıktan doğan kaçışlar olarak görüyorum.

paylaşımlarıma bakarsan anlarsın semazen sen org nedir biliyon galiba sen çalamıyorsun die bizlerdemi aynı die düşünüyon

Arkadaş kaç kere söylendi, YAMAHA'da KORG ritimlerini aramayın. YAMAHA'nın ritimleri daha yumuşak hafif ve tane tanedir. KORG'un ise daha güçlü ve gümbür gümbürdür. Tamamen tarz meselesi. Güm diye davul vurduğunda power'da peak attıracak ritim arıyorsan öyle ritim YAMAHA'da yok.

İsim ve marka vermeden şu yorumda bulunmak istiyorum; madem böyle bir konu açıldı.
Ben konuyu açan arkadaşıma bir noktada hak veriyorum.
Bir çok marka ve bir çok set için geçerli bir şey var benim açımdan.
Burada olsun, diğer web sitelerinde olsun setlere ait demoları çok dinledim; fabrika çıkışlı ritmler ve altyapılar ile sonradan yapılan setlerdeki ritmler ve altyapılar arasında farklar bence de.
Fabrika çıkışlı ritmler ve altyapılar bana göre dolu dolu geliyor kulağa. Ancak sonradan yapılan setlerde bir çıplaklık söz konusu.
Bu yorumumu; kimseyi kötülemek veya küçümsemek anlamında yapmadım asla.
Elbette bu setler ile uğraşanların da emekleri var ortada.
Belki setler için yapılan çalışmalarda geliştirme ve iyileştirmeye katkıda bulunması içindi bu yorumum.