or700 Ritöm Ölçü Sorunu

serkanfbgsts

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Or700 V2 Plus
arkadaşlar ritm kalıbında 2-4 3-4 4-4 5-4 var.9-8 10-8 gibi ölçüleri bulamadım yardımcı olurmusunuz?yavaş yavaş ritm yazmaya çalısıyorum

Cevap: or700 Ritöm Ölçü Sorunu

bunu bir yerden ayarlıyordum unuttum sonra bnde yapamıyorum. örnek 9-8 yazacaksan aç bir tane 9-8 ölcüde yazılmıs ritim style creatörden new style tusu olması lazım bas ona zaten kalıp kalır kitler akumpanyalar silinir. öyle yaz.

or700 de korg gibi sıfırdan yazma şansı yok diye bılıyorum olan ritmın ustune edit oluyor galıba

dediğini yaptım ama yıne 4-4 e aldı orhan?ben mi yapamadım anlamadım.neyse ya zaten roman çalmıyoruz burda ama türküler felan yapmak istedim oda olmadı.biz yine halay çalışalım en iyisi =)

istediğin ölçüye sahip bir ritim seçtikten sonra style creatora girince tüm kanalları siliyorsunuz ritim ölçüsü kalıyor

sağolasınız arkadaşlar evde denicem bunu

0 dan ritim yazılıyor arkadaşlar yapmayın .. steyle creter den girin new steyle yapın 16 lık yada 32 lik vuruşun sembolü var onu ayarlayın kickler için akorlar için filan. basit iş ya yeterki birazcık teknik bildin olsun

evet 9-8 kalıp yok anca arkadasın dediği gibi bir ritm seçicez kanalları silip oyle yapıcaz.başka çözüm bulamadım