or700 üzerinde 4+1

mehmet01

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
or700 v2 plus xd9plus korg pa500tr
orgu 4+1 e bagladım yalnız sistemin 2 tanesi calısıor aldıgım yer onu taktıgın cihaz üzreinde ayarlıcan ses kartı üzerinden felan bende anlamadım orgun üzerindenn varmıdır bi ayarı acaba ?? teşekür ederim

Cevap: or700 üzerinde 4+1

Merhaba, ses siteminde "4.1 ve stereo" seçenekleri varsa, onu "stereo"ya alın tüm hoparlörlerden ses gelir... Bir de orgdan aldığınız stereo çıkışı, ses sisteminde doğru yere bağladığınızdan emin olun...

orgta stereo yok kulaklık cıkısına takıyorum sadece 2 sinden ses gelıyor hoporlor saglam ama tek tek denedim

Merhaba ben şöyle kullanıyorum:

Kullandığım ses sistemi 5+1. Bunu bilgisayara bağladım ve kasanın aux girişinden bağlantıyı kurdum. Orgun da kulaklık çıkışı değilde arkasındaki output çift yönlü çıkışlarını kullanıyorum. Kulaklık çıkışı ses sisteminde balanssız ve dengesiz bir performans veriyor. Eletrikçide bunun için bir kablo yaptırdım. Bir ucu sterio olan çivi jak, diğer ucu mono olan iki ayrı çivi jak. Bu iki mono jakı adaptör girişinin yanındaki output girişlerine taktım ve diğer sterio jakı ise pc'nin aux girişine bağladım. Bilgisayarcılarda sarı kablo diye satıldığını duymuştum. Orgun sesini bilgisayardan ayarlayabiliriz.