Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: or700v2 mi ketron sx3000bu işe yeni başlayanlar için aydınlatıcı bilgi vermek çok önemli.kimse kendi kendine bu işi bilemez.bu arkadaşlara düşündüğü veya özelliğini öğrenmek istediği alet hakkında bilgi vermek çok önemli.tabii bilgi verirken bazılarını tu kaka göstermek çok yanlış.herkesin kendi aleti kıymetli olabilir ama bilgi verirken doğru bilgi vermek,teknik konularda ise bilgili olanların cevaplaması çok mühim.neticede iş kullanıcıda biter ama teknolojik üstünlüklerde göz ardı edilemez tabii.bu arada siteye bir türlü giremediğimden akor olan nickimi akors olarak değiştirerek yeniden siteye girebildim.mümkünse moderatör kardeşlerim bu karışıklığı düzeltebilirler.şifreyi doğru yazdığım halde hep yanlış şifre diye yazı çıkınca bu yolu seçtim.saygılar......
Cevap: or700v2 mi ketron sx3000
bu işe yeni başlayanlar için aydınlatıcı bilgi vermek çok önemli.kimse kendi kendine bu işi bilemez.bu arkadaşlara düşündüğü veya özelliğini öğrenmek istediği alet hakkında bilgi vermek çok önemli.tabii bilgi verirken bazılarını tu kaka göstermek çok yanlış.herkesin kendi aleti kıymetli olabilir ama bilgi verirken doğru bilgi vermek,teknik konularda ise bilgili olanların cevaplaması çok mühim.neticede iş kullanıcıda biter ama teknolojik üstünlüklerde göz ardı edilemez tabii.bu arada siteye bir türlü giremediğimden akor olan nickimi akors olarak değiştirerek yeniden siteye girebildim.mümkünse moderatör kardeşlerim bu karışıklığı düzeltebilirler.şifreyi doğru yazdığım halde hep yanlış şifre diye yazı çıkınca bu yolu seçtim.saygılar......