Orgun LA Tuşu Bozuldu

serkanfbgsts

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Or700 V2 Plus
Arkadaşlar dün salonda aniden tuş bozuldu.diğer tuşlara göre çok gevşek dokundugunuzda sanki yayı düşmüş gibi geliyor.bunun için ne yapabilirim?diyarbakırdayım buradaki servis Frekans müzik bildiğim kadarıyla.oraya götürsem yapılabilir mi?garantisi daha 18 ay var.bu durum beni üzdü.yardımlarınız için teşekkür ederim

Cevap: Orgun LA Tuşu Bozuldu

yayı fırtmış olabilir yerinde olsam kendim açar yaparım .

sonra garantisi delinmesin?ya yaydan değilse?

ozaman teknik servise göndermekte fayda var :)

arkadasım or700 ise benimde aynısı oldu hemde tam senin dedigin ay içerisinde 4. oktav la tusu.. hiçbirşey yapamıyorsun içini açsan garanti dışı kalır adamlar goturdugunde bakıyor vidalara iz varmı acılmısmı diye.. gotur garantiye ben dtl de 2 gün içinde aldım aleti..

bir defa bu sorun oldu klavye bir oktav lastik deyişecek lastik bizde var size gönderirim ama garantisi devam ediyorsa dtl teknik servise göndermeniz daha doğru olur or700 klavyelerde yay sistemi yoktur oktavlara bölünmüş halde tuşlar birbirine sabittir arkadaşlar

Boş ver zaten kaba bir tuş... Laaaaa diye tuş mu olurmuş? Hele bir de Siiiii var onu hiç söylemiyorum.
Şaka, şaka... :)
Yakın zamanda proğramınız varsa kullandığınız oktavı bir geri veya ileri alarak işinizi görün, sonra orgu servisine gönderin bence. Kendiniz açmayın.
Geçmiş olsun.

valla yay olmadığını bilmiyordum.en iyisi bayiiye verip yapılmasını beklemek.çunku dtl istanbulda ben diyarbakırdayım.tesekkürler yardımlarınız için arkadaşlar

serkan abi akgün müzik yapabilir gibime geliyor ben pitchbenderi orda değiştirdim ..

iyi güzel hoş alet seviyorum or700ü ama malzeme çok dandik ketron sx3000in kasası or700 v2plusun içi olacak başka alet lazım değil bence

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri