pa 3x

• Konbuyu başlatan huntera
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 10
  • Görünümler : 3K

huntera

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
pa 3x art ve eksileri lütfen arkadaşlar aleti tanıyanlar cevaplayabilirmi almayı düşünüyorum aklımda 61 tuş var izlediğim kadar proyu alanlar genelde satıyor ağır ve kullanımı da pratik değil sanırsam

Cevap: pa 3x

bildigim kadariyla pa x lerin duayeni kesanli mustafa abimiz ona bir danis derim sana mutlaka yardimci olcaktir,kolay gelsin saygilar

saol dostum

bildigim kadariyla pa x lerin duayeni kesanli mustafa abimiz ona bir danis derim sana mutlaka yardimci olcaktir,kolay gelsin saygilar

Estafullah. Duayen falan değilim...Kullanıcıyım sadece.... 76 tuşla 61 tuş arasında tuş takımı bakımından sayı harici fark yok. İkiside yarı ağırlıkta uzun profesyonel tarzda....Kısa ve yumuşak tuşa alışanlar zorlanabilir. Pa3x de göze batan artislik ses ve özellik yok. Mesela Audyada waw gitar, davul senkronize, göze batan sax sesleri,,keza Tyros4 de saxlar,gitarlar göze çarpıyor... Benzetme uygunsa orta saha oyuncusu gibi.. Her şey yapıyor ama orta kararda....

hocam benim için tuşe önemli değil ben ketron kullanıyorum pa 800 kullandım ondan çok daha ağır ben teknik özelliklerini öğrenmek istiyorum açma kapamada sorun olurmu vs ayrıca tayrosuda düşünüyorum sizce hangisi yani

hocam benim için tuşe önemli değil ben ketron kullanıyorum pa 800 kullandım ondan çok daha ağır ben teknik özelliklerini öğrenmek istiyorum açma kapamada sorun olurmu vs ayrıca tayrosuda düşünüyorum sizce hangisi yani

Onu alın bunu alın diye tavsiyede bulunamam. Teknik olarak kullandığım aletin bildiğim özelliklerini anlatabilirim. Kıyaslayarak kendinize göre olanı tercih edebilirsiniz..Tuş takımına onbeş günde alışırsınız...Ben de yumuşak tuşlarda çalanlara hayret ediyorum nasıl çalıyorlar diye.....(Ketronlarda zaten aynı tuş takımı var)

mustafa hocam bir hafta içinde klavya almam lazım yani pa3x kullananların çoğu korg olsun diye alıyor ama ben saund da istiyorum yani ama alanlar satıncada teknik özellilerinden şüphe ediyorum valla karasız kaldım ne diyim

mustafa hocam bir hafta içinde klavya almam lazım yani pa3x kullananların çoğu korg olsun diye alıyor ama ben saund da istiyorum yani ama alanlar satıncada teknik özellilerinden şüphe ediyorum valla karasız kaldım ne diyim

Tercih yapamıyorsan yazı tura atma. Rasyonel davran. Farzı misal beğenmedin...Hangi orgda az zararla geriye dönebilirim diye düşün...Doğruyu bulursun.

Merhaba.Acizane kendimce yorum yapmak isterim.Arkadaşımız ketron kullanmış bir müzisyenin korg a geçmesi bence zor oluyor.çünkü her kalvyenin ses frekansları farklı yani deyim yerinde ise saund.dolayısı ile burda tuşe şu bu önemli gibi olabilir ama dediğim gibi saunda alışmak zor gelebilir.iyi dinleyip ve kullanıp hassas karar vermek gerekir.Bilgilerinize saygılar

dostum pa 800 de kullandım teknik kullanımı dışında yani ritimden ritime geçme v.b dışında sorun yaşamadım sanırım aynıdırlar