PA600 yükleme

karakoyunlu75

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
yamaha or700 tr v2
Arkadaşlar daha önce v2 plas kullanıyordum pa 600 aldım bidünya set var bazısının vahdeleri güzel bazısının çiftetellisi bazısının elektrosu bazısının kanun sesi bunları nasıl tek sette yüklerim yamaha çok basitti lütfen yardım edin:confused:

Cevap: PA600 yükleme

600 de çok kolay alışırsın abim yapman gereken diyelim örnek ali seti yükledin içinde hoşuna giden bağlama sesi var diyelim elektro xxx bunun saundunu görmek için exıt butonuna bas ekranda sağ tarafta uper1 -2-3 diye seçenekleri görürsün ve hangi klasörün içinde olduğu da yazar user 1 yada user 2 diye yapman gereken bunları kalem kağıtla not etmek ritimler içinde diyelim 2-4 xxx ritmini seçtin yine exıta basıp ektanın hemen altında track select tuşuna bas ekranda çıkan DK ekrana dokun hangi drum kit le çalıştıgını görücen bunları tabiki kalem kağıta yazıcan eğer orgu komple silip yeniden yapmak istersen saund edit tuşuna bas sonra menü tuşuna ekranda çıkan user pcm samples yazısına dokun ekranda çıkan altaki delete seçeneğine dokun orgun butun pcm sini silmiş olucaksın artık hiç bir sample sesler çalışmıyacaktır ritimlerde orgun 96 mb rami hepsi boş olacaktır istediğini yukle

hocam bunları org üzerinden yapmak çok zaman alıyor bilgisayarda falan yapılmıyormu bu işlemler

malesef o sıkıntıyı bende çekiyorum temiz ritimlerin ağırlıklı olduğu bir set bul daha sonra içerisindeki işe yaramayan sampleleri sil üzerine başka setlerden sample yükle daha pratik zamanla ritim editlemeyi öğren en sonda başka setten ritim aldığın zaman boş zamanında ritimin kitini almadanda ritimi editleyebilirsin yamahanın pratikliğini arıyoruz tabikide zamanla bunada alışacaz şimdilik tabiki :) tyrosa geçince bir oh çekerim herhalde

Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim anlamadığım bir set yüklerken içinde GLOBAL PAD PCM PERFORM SONGBOOK SOUND STYLE var Yamahada bunlar yoktu direk ritmi yada sesi kopyalayıp kayıt ediyorduk bunlar kafayı yedirtiyor tam olarak ne yapmak lazım

seti yüklerken tek tek yüklemene gerek yok komple yükleyebilirsin.Dikkat etmen gereken konu şu set pa600 seti değilse global dosyasını yükleme.Setten randıman alamazsın.

malesef o sıkıntıyı bende çekiyorum temiz ritimlerin ağırlıklı olduğu bir set bul daha sonra içerisindeki işe yaramayan sampleleri sil üzerine başka setlerden sample yükle daha pratik zamanla ritim editlemeyi öğren en sonda başka setten ritim aldığın zaman boş zamanında ritimin kitini almadanda ritimi editleyebilirsin yamahanın pratikliğini arıyoruz tabikide zamanla bunada alışacaz şimdilik tabiki :) tyrosa geçince bir oh çekerim herhalde

hocam sen a2000 i bırakmakla hata yaptın bende a2000 den geçtim hafif bir pişmanlık var yani değiştirsekmi geri napsak??

yamaha bırakılırmı kardeşim benim beklemedeyim şuan yamaha 2014 e açık bir alet çıkarırsa niyetlendim yoksada tyros4 bakacam bizimkisi maksat seri gidecek değer kaybetmeyecek bir alet olsun elimin altında umarım anlamışsındır beni yoksa pa800 verip a2000 aldım yıllarca kulak temiz saunda alışmış a1000,or700,tyros2 600 neyki bunların yanında :)

tolga kardeş bu yazdıklarının nasıl yapılacağınıda anlatırsan süper olacak temiz ritimlerin ağırlıklı olduğu bir set bul daha sonra içerisindeki işe yaramayan sampleleri sil NASIL SİLİNİR üzerine başka setlerden sample yükle NASIL YÜKLENİR başka setten ritim aldığın zaman ritimin kitini almadanda ritimi editleyebilirsin NASIL

onları tolga kardeş değil ben yazdım:) sadece alıntı yaparak cevap yazmış seti yükledikten sonra ekranda upper1 e tıkla oradan user1 kısmına gel orada işene yaramayan sese tıkla ekranın üstünte tırnağa tıkla delete de ses gitti ondan sonra başka setten ses almak için media tuşuna bas usb den bir sete open de oradan saundu bul oradan tekrar open de user1,user2 ve user dk yı göreceksin sevdiğin ses user1 de ise user1 in içine gir opene tıklayarak orada sesleri göreceksin yapman gerek seçtiğin sese tıklayıp load a basmak kolay gelsin kardeşim aynı işlemi ritimler içinde yapacaksın ritimler biraz daha kapsamlı eğer ritimin kitleri alette yüklü değilse yüklü kitleri tek tek dene ritime sorunsuz oturan kiti kayderek ritimi kullanabilirsin oturmayan tuaf çıkan vuruşlarıda tek tek silmen gerek yada senin eklemen gerek.