PLUS SERİSİ-MULTİ PAD sorunu?

lost__92

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800-1X -YAMAHA S650-A300V2
a2000 ve or700 pluslar için yeni multi pad lar istiyoruz..

mesela halayda ha ha hey hey hey diye tek basmada o sesleri verecek..

kendimiz basarken çaldığımız parçanın temposunu kaçırıyoruz.tek tek kendimiz basıyoruz üzerindeki padlardan yapınca.. Nasıl yapıldığını multi pad ın birisi allah rızası için anlatsın

CİK CİKİ CİK CİKİ :) kanarya sesi bi efekt vardı korgda sevdiğim bi efekt, onu multi pad olarak aynısından daha güzelini yaptım sayenizde.. hepinizden allah rağzı olsun

demosu: http://www32.zippyshare.com/v/14540931/file.html

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: PLUS SERİSİ-MULTİ PAD sorunu?

a2000 ve or700 pluslar için yeni multi pad lar istiyoruz..

mesela halayda ha ha hey hey hey diye tek basmada o sesleri verecek..

kendimiz basarken çaldığımız parçanın temposunu kaçırıyoruz.tek tek kendimiz basıyoruz üzerindeki padlardan yapınca.. Nasıl yapıldığını multi pad ın birisi allah rızası için anlatsın

gökancım foncsıon butonuna bas çıkan sayfadan dijıtal rec menü seçeneyine gir
yine karşına song crotor syl crotor multı pad üç seçenekten multı pad i seç
çıkan sayfada dört adet pad yapabilirsin birinci pad butonuna bas ses bölümündeki durum kit bölümünden istediyin efekler veya percusyonlar hangi kit içerisindeyse o kiti şeç ve ana sayfaya tekrar dönerek rec butonuna bas kayıt yapmaya başla tek tek diyerlerine aynı şekilde pad leri yazdıktan sonra save yapıp usere veya usb ye kopyalaya bilirsin kolay gelsin

Bir tane örnek olarak yaptım.Sizde yapabilirsiniz "erasmüzik" arkadaşımızın dediği gibi...

4 adet varyasyon olarak denedim...

Ekli dosyalar

• HA_HEY.S910.rar
    554 bayt · Görünümler: 145

çok sağolun değerli üstadlarım.. :) istediğim multi padları yaptım nihayet...

bana da gönderrirmisin ha ha hey hey sürekli olanı lost--92.şu zılgıtada care bulsaydınız harika olurdu.aniden kesiliyor bitince.şöyle yavaşça bitse daha güzel olacak

aslında efeclerde eksik çokta zamanla kitler yapılırsa eksiklik giderilecektir zılgıt sesi tey tey sesleri farklı insan efeck sesleri yamahada nasıl çıkacak merak ediyorum üzerindeki zılgıt sesini ben beğenmedim :(

şu an efekt üzerinde çalışmalarıma devam ediyorum, serkan kardeş senin o dediğim şeyi biliyorum, biranda kesiliyor zılgıt kötü oluyor.. onun çaresini buldum ben.. en kısa zamanda düzgün birşeyler paylaşacam burda

valla bizim buralarda(diyarbakırda)o zılgıtı çalamam düğünde aniden kesiliyor.onun yerine kadınlar mikrofonu alıyor kendılerı soyluyor mecburen =).ama ilgilendiğin için teşekkur ederim.sadece halay ritmi şöyle derleme yaptıkların varsa paylaşırsan sevinirim gökhanım.biz hep grani terkani(diger adı hızlı halay 145 tempo)ve normal delilo ustunde calısıyoruz.roman pop felan çalışmaya fırsat olmuyor.çünkü burada bunlar çalınmıyor.bi gün düğünden bir video yuklerim bakarsın gökhanım.emeklerine tesekkurler.ritmleri bekliyorum =)(or700 plus için)

İP UCU :

MULTİPAD 'lerinizin ritmlerle birlikte senkronize başlamasını istiyosanız,

Multipad SELECT tuşuna basılı tutarak Multipad 1,2,3,4 tuşlarından birine/bir kaçına/hepsine basınız. Multipad ışıkları yanıp sönmeye bşalayacak ve ritmin start komutunu bekleyecektir.

Ritmi start ettiğinizde ise multipad(ler) devreye girecektir.

(bu, SFF2 format ritim çalıştıran modeller için geçerlidir)

büyüksün doktor