psr 9000 için yeni set

gizlirakip

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa800 & psr a1000tr & bağlama
buyrun arkadşlar fırından yeni çıktı

Ekli dosyalar

• YamahaPSR9000-TurkRitm-2.rar
    113.8 KB · Görünümler: 468
Cevap: psr 9000 için yeni set

paylaşım için tşkler...

bu set fırından daha önce de çıkmıştı çıkartıp çıkartıp yeniden sunmuşsun

bu set fırından daha önce de çıkmıştı çıkartıp çıkartıp yeniden sunmuşsun

hoca sende zaten bütün setler varsa niye antikguntik şeyler yazıyon belki başkasında yok sen herşeyi kendine göremi düşünüyon bizim orda senin gibilere kendine müslüman olma derler varsa sende arkadaşım koy siteye paylaş.BENDE ZATEN CAHİLİM YA ONDAN BÖLE BEN BURAYA BAŞKASINDA BELKİ YOKTUR DİYE KOYDUM.SENDE VARSA PAYLAŞ YADA KENDİNE MÜSLÜMAN OL.

Moderatör tarafında düzenlendi:

paylaşımın için teşekürler arkadaşım ama kadir arkadaşım doğru söylüyor bunlar çok eski setler, sen fırından yeni çıkmış derken insanları yanılgıya düşürüyorsun. insanlar yeni bir set zannediyorlar, paylaşımın güzel birşey ama en azından fırından yeni çıkmış demeseydin:) --YAMAHA PSR 9000 NEW SOUND HK---

paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık...

bu set eskı bır set paylasım ıcın genede tşkler daha yenı bır setı ben batuhan kardesıme verdım vede sıteye koydu arkadasımız hayrullah dıyerek verdı set dıyınce ses olmalı rıtım olmalı benım verdıgım sette komple set ıcınde ney var zurna var baglama var keman aklınıza ne gelıyosa varset bu sekılde verırsenız daha ıyı olur

benim kendim yaptığım bir set vardı pa 800 drum kitlerini sample etmiştim hiç kimsede yok bu set...diğer bilgisayarımda kayıtlı yarına kadar sabret onu göndereyim yüklersiniz 64 mb set selamlar

benim kendim yaptığım bir set vardı pa 800 drum kitlerini sample etmiştim hiç kimsede yok bu set...diğer bilgisayarımda kayıtlı yarına kadar sabret onu göndereyim yüklersiniz 64 mb set selamlar

Insallah bir paylasim olur.Simdiden tesekkürler..