PSR A2000 Hakkında Genel Bilgiler

Cevap: PSR A2000 Hakkında Genel Bilgiler

Bilgiler için teşekkürler. Bir sorum olacaktı, A2000 de tuş sistemi nasıl? A300 de olduğu gibi tuşlar diplerinden birbirlerine yapışık ve tuş lastiği üstünde mi yaylanıyor, yoksa her tuşa ait yay mekanizması mı var? Bilenler yazabilir mi?

salim, klavyenin üzerindeki tr pop ritimleri ne durumda, v2 plus ı satıp almak aklımda fakat pop ritimi sıkıntısı çekermiyim? yani alet genele olarak düğün çalan arkadaşlaramı hitap ediyor. ayrıca v2 plus ta kullandığımız ritimleri a2000 de kullanma şansımız nedir, drum kitler uyumlumu acaba?

Üstad,arkadaşlar .. almak istiyorum,cihaz zaten gelişecektir.Sormak istediğim şudur.Yamaha altyapısından hangi orgların ritmlerini okur? Editing yaparken daha az kafa patlatmak isterim.Kit durumu yani .. :confused:

çok tesekkurler doktor tyros4 hakkında da söle genel bilgiler verirsen çok sevinirim

yorumla riniz için tesekürler

Orgu daha yeni aldım ve ritim sıkıntım var oryantel kit bulamıyorum acemisiyimde :( yanı sıra dil sıkıntısıda var or 700 pls türkçe idi. or 700 alsamıydım bilemedim. oryantel ritim bulamadım internette de yok. Kaldım öleee :(