roman müziği olarak en iyi alet

cinobela

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 55
s.a sizce roman müziği için or700 v2 plus mı yoksa korg pa500 mü ?
duyduğum kadarıyla pa500 tr pa800 setini ve ritmlerini okuyormuş... sizce hangi alet iyi sadece roman müziği için ?

Cevap: roman müziği olarak en iyi alet

sen yanlış duymuşsun..pa500 800 ritimleri okuyamaz..sampling hafızası kapalıdır 500ün...en iyisi 800 al :)

sen yanlış duymuşsun..pa500 800 ritimleri okuyamaz..sampling hafızası kapalıdır 500ün...en iyisi 800 al :)

okuyor kardeşim ama kitlerini okumuyor kitleri pa500 tr den düzenlemeniz lazım .

vallah arkadaşlar ben pa55 e bile pa800 seti okuttum ama sesler tatmin etmedi :) yani pa500 e okuturum kitlerde güzel olur zaten kitler genellikle aynı... sitede eko setin kitleri güzele benziyor onunla editlerim felan :)

peki şöle roman ritimleri bol olan salam bi pa 800 setini pa 80 e ditleyebilirmisin yapa bilirsen buraya paylaş bizde duacın olalım...

peki şöle roman ritimleri bol olan salam bi pa 800 setini pa 80 e ditleyebilirmisin yapa bilirsen buraya paylaş bizde duacın olalım...

Aynen katılıyorum, hatta pa3x'inkini bile editle :)

ne or 700 nede 500 roman müziği için gitmez abi en iyi roman müziği 800 de çalarsın şu an

arkadaş or 700 le pa500 arasında hangisi demek istemiş sanırım. ikisinin içinde roman ritimleri pa500 de daha kolay bulunur ama sadece bu iki alete bağlı kalınmayacaksa paranız varsa pa3x le hertür müziğin kralını yaparsınız roman felan farketmez en iyisi

ne or 700 nede 500 roman müziği için gitmez abi en iyi roman müziği 800 de çalarsın şu an

bizde biliyoz pa800 ün nasıl bi alet olduğunu ama işte durum yok o kadar anladın