S650 ritim problemi

szdemir_06

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
PA 600 - Bağlama - Ney
Merhaba arkadaşlar...
a1000 ritimlerini klasörler halinde flash belleğe atıp, S650 ' ye taktığımda bazı klasörleri boş gösteriyor. Çözüm önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Cevap: S650 ritim problemi

hocam flash dıskınızı bıcımlendırın dosya halınde degıl sürükle bırak yapın

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.dediğiniz gibi yaptım.flash belleği S650 de takılı iken formatladım. daha sonra bilgisayara takıp sürükle bırak yaptım. Ama sonuç aynı.. Bazı klasörlerdeki ritimleri gösteriyor, bazı klasörleri boş gösteriyor. Bu arada bütün ritimler sty uzantılı... Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür.

hocam bi aleti ac kapa yap bakalım dedıgım sekılde duzelmesı gerekmekte

Aynı kategoride olan klasörler içinden bazılarının içini gösterip, bazılarını göstermiyorsa, bir yerlerde küçük bir sorun var demektir. Örneğin klasör isimlerine dikkat et. Türkçe karakterler olmamalı... Hangi alanla ilgili klasörü açacaksan, o alanla ilgili bölümü tıklaman gerekli eğer OR 700 mantığıyla çalışıyorsa...

hocalarım ilginize teşekkür ederim. Klasör isimlerinde türkçe karakter yok. Acaba klasör sayısı ile ilgili olabilirmi ? Farklı flash bellekler kullandım. Sonuç aynı...

aynı sıkıntı bendede vardı cozum klasorlere cok fazla rtm atma 20-30tane falan gecme... sec begen sonra begendıgın rtm lerı başka bı klasore topla s650 de bu işleri yapman icin bilgisayar şart.....

Arkadaşlar deneye deneye sorunu buldum sanırım. s650 sanırım flash bellekten en fazla 380 civarı ritim okuyor. Sonrasını göstermiyor. umitpa1x dostum sağol. artık beğendiğimizi flasha atacağız ... 380 adet ritim de az sayılmaz hani...

bu alette macun lead gibi sesler varmı yada ses atılıormu birde a1000 den üstünmüdür acaba ?