s750 hakinda

ertan1970

-Altın-
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 600
ustalar dün s750 yamaha ile biraz ilgilendim

pekte fena degil sesler cok iyi geliyor arti 64 mb yer var orjental expansion seti yüklenebiliyor sizlere listesini yoluyorum expansion setinin

Voices:
Buzuki Pluck | Buzuki Tremelo | Buzuki Trm&Pluck | Buzuki Pluck&Trm | AKS Baglama | Elk Baglama | Elk Baglama Vib | Kanun, Cumbus | Ud, Ney, Ney Vib | Mey, Kaval, Zurna | Yayli 1, Yayli 2 | Balaban | TR-Klarnet | Accordion Kabina | Accordion Clari | Stereo Accordion | Bouzouki Slide | Bouzouki VelSw | Bouzouki Pluck | Bouzouki Tremelo | Bouzouki Plk&Trm | Bouzouki Trm&Plk | Aks Baglama 2 | Elk Baglama 2 | Kanun 2 | Cumbus 2 | Ud 2 | Ud 3 | Tanbur | Tar | Cura | Ney 2 | Ney Breath Sw | Mey 2 | Kaval 2 | Zurna 2 | Zurna VeloSw | Zurna & More | Duz Zurna | Sweet Klarnet | Tulum 1 | Tulum 2 | Kemence | BalabanTouchSlde | Balaban & More | Yayli 3 | Yaylilar | Yayli Stereo | Yayli Orchestra | Turk Orchestra | Ud&Kanun&Yayli | Zurna & Balaban | DX11 Brachial | DX11 Casiox | DX11 Mini | DX11 Mini&Square | DX11 Saxon | DX11 Tango | TurkishPercKit 1 | TurkishPercKit 2

Styles:
Rumba 2/4 | Hasaposerviko | 5/8 Greek Modern | Kalamatianos | Rumeli | Tsifteteli Modern | Tsamikos | Zeibekiko | 7/8 Greek | Syrtorumba | 2/4 Modern | 2/4 Körfez | Capital City | 4/4 Standart | Ciftetelli 1 | 9/8 Roman | Halay | Modern Duek | Sanat 6/8 | 4/4 Halk | 7/8 Horon | Vahde | 2/4 & 4/4 Mix | Duble | Turkish Mix 2 | Ilahi | Rumba | 9/8 Sanat | 9/8 Standart | 7/8 Halk | 4/4 Modern | Azeri | Ciftetelli 2 | Slow Ballad | 9/8 Teke | Turkish Mix 1 | Halk 10/8 | Techno Karadeniz | Pop Payduska | 6/8 Guitar

bunlarin hepsi 95 euro ya stiliyor belki bilginiz vardir ama yinede yazayim dedim

saygilarimla

Cevap: s750 hakinda

yildiray usta valla burda s750 1179 euro ama indirimde oluyor bazen 1099 euroya arti bu expansion set 94 euro yaziyor bildiklerim bunlar fakat yamaha kulanan arkadaslar tam olarak bilgi verebilirler bu expansion orjental set ayri satin aliniyor

orgu ben dün denedim kalite ve sound olarak hicte yabana atilacak bisey degil
dediklerine görede bu expansion setinide okuyormus böylece türkceye cevirebiliriz
bu expanson seti sadece s750 ye degil a 2000 de oluyormus ama dedigim gibi

yamaha ci arkadaslarimiz detayli bilgiler verirler bu konuda onlarin daha cok tecrübesi ve bilgisi var

saygilarimla

Moderatör tarafında düzenlendi:

çok teşekkür ederim..sağolun

Günaydın,
A2000 klavye aldığınızda, EXPANSION setlerden herhangi bir tanesini ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Ayrıca, FREE EXPANSION PACK leri de zaten indirebiliyorsunuz.

S750 ve S950, Sample olayını daha da ileriye taşıyorlar. Gerçek perkusyon sesleri barındırıyorlar. Özellikle, S950 mükemmel bir cihaz.

Youtube ve Yamaha sitelerinde video ve incelemeleri okuyup dinlerseniz fikir edinebilirsiniz.

S750 ve S950 aynı S650 ve A2000 de olduğu gibi EXPANSION PACK kullanabiliyorlar.
Yani, Türk Ritmleri ve Sesleri de dolayısı ile eklenebiliyor.

Saygılar...

vecdi hocam bilgilerin icin cok tesekürler aydinlatman iyi oldu demek ki s750 de tamamen türkceye cevrilme imkani var önceki yazmis oldugum set herhalde emo yani emrah beyin set

ama en cok sevindigim böylece hersene yenilenebilir s750 a2000 ve s950 s650 nin hafizasi 16 mb herhalde ama ötekilerin 64 mb hafizasi var
ben s750 yide cok begendim usta

hem fiyat bakimindanda cok uygun

saygilarimla

Saygı bizden,
benim edindiğim bilgiler, tamamen Yamahanın sitesi ve kullanım kılavuzu doğrultusunda...
64 MB EXPANSION KIT hafıza, siteyi dikkatli incelerseniz göreceksiniz, A2000, S650, S750, S950 için sunuluyor.
Ayrıca, EMO SET de tabiiki de bu mantıkla kullanılır oluyor.
Çünkü; EXPANSION PACK ler, ROM dan yani sabit hafıza dışında, bize set yükleme imkanı sağlayan, boş alanlar.
Sadece, kendimiz sample atamıyoruz. Bu da, YAMAHA nın kendi satış politikası,
açıkçası bence doğru olanı da bu. Hem kaliteli ses ve ritmler ediniliyor, hem de kalite üst seviyede tutuluyor...