S950 ve S750

ertan1970

-Altın-
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 600
ustalar yamaha kulanmadim fakat yeni cikan orglarin fiyatini sizler sunmak istiyorum

S950= 1950 euro
S750= 1180 euro

arada ne fark var bilmiyorum ama fiyatlari böyle sanirim standard türkiyedede böyle olur pek fiyatlarda oynama olmaz.

iki sindede 64 mb yerden bahs ediliyor ama tam net olarak bilgim yok

S950 suan alinabilir hemen yarin bile alabilirsiniz
S750 bu ayin sonunda geliyor

bilginize sunarim
saygilarimla

Cevap: S950 ve S750

ustalar yamaha kulanmadim fakat yeni cikan orglarin fiyatini sizler sunmak istiyorum

S950= 1950 euro
S750= 1180 euro

arada ne fark var bilmiyorum ama fiyatlari böyle sanirim standard türkiyedede böyle olur pek fiyatlarda oynama olmaz.

iki sindede 64 mb yerden bahs ediliyor ama tam net olarak bilgim yok

S950 suan alinabilir hemen yarin bile alabilirsiniz
S750 bu ayin sonunda geliyor

bilginize sunarim
saygilarimla

Aralarında bir dünya fark var. 900 lu serinin sample kalitesi ve tonu profesyonel diğeri ise eh işte...

Hocam Mustafa abimin yorumuna ek olarak,
900 lü serilerde ekran renkli, 700 serileri ekran renksiz,
900 lü serilerde mp3 wav formatlı dosyaları dinleme ve wav format usb recorder canlı performans kaydedici ve vokoder mevcut, ayrıca mikrofon takılabiliyor,
700 lü serilerde bu özellikler yok. Saygılar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yeni çıkan bu modeller de Yamaha a2000 ve s650 gibi aynı anda piyasaya sürülecek gibi. Org piyasasındaki bu baş döndürüce hıza yetişmek zor. Son 1 yıl içinde çıkan modelleri daha tam özümseyemeden yenileri gündemde. Kafalar yine karışacak. O mu güzel, bu mu güzel, hangisi? gibi hararetli tartışmalar yine yaşanabilir. Hadi hayırlısı...

oryental expansion çikar heralde bu aletlere. ama emo usb yi okursa daha iyi olur.

s 950 yı geldıgınde almayı dusunuyorum kı buyuk olasılık alırım bana lazım olan hersey var zaten elımde sahnede kullandgım ıkı klavye var yılbasından sonra sahne ekıpmanımı degıstrecegım or 700 yerıne s 950 alacagım vede pa 600 qt zaten kullanamakta oldugum bı gw 8 ım var sahnede uc klavye sımdıden bayagı heyecan sardı yanı klavyeleerın satısa cıkmasını dort gozle beklıyorrum yanı

türkiye ye geldimi bu alet? geldiyse hangi mağazadan alabilirim bu cihazı (yarın alabilirsiniz) diye belirtmişsiniz.

murti ustam söyle bir düzeltme yapayim hemen alinabilirde türkiyede degil almanyada.

türkiye nezaman gelir hic bilgim yok ama burda almanyada satista suan.

kesanli mustafa agbeyede katiliyorum s950 ile s750 nin arasinda cok fark oldugunu muzikstore deki elemanda söyledi sound tan bile fark edebilirsin dedi

saygilarimla