site yönetimine

• Konbuyu başlatan akor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 7
  • Görünümler : 2K

akor

paylaşımcı üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
elektro ve klasik gitar
2-3 gündür sitemizde akla ziyan gelişmeler olmaktadır.kişiliklerinden kesinlikle emin olduğum -adam gibi adam-üstadlarım tek tek sitemizden kopma aşamasına gelmiş durumdalar.böyle bir durumda yönetimce gerekli uzlaşım yapılması gerekirken sanki bu olay yokmuş gibi davranmaktadır.yıllarca bu sitede mutlu oldum.arasıra bazı tartışmalar yaşandı ama kısa sürede uzlaşım hep sağlandı.özgür bir ülkedeyiz,herkes istediğigibi kanunlar çerçevesinde olmak kaydıyla davranmakta serbesttir.tutki istekleri dışında değil de isteyerek başka bir siteye--eğer arada bir sözleşme yoksa--mod.olmasında bir sakınca yoktur.nitekim birçok arkadaş dost sitelerde bu işi yapmaktadır.yaşının artık ikinci baharını yaşayan bu müzik çınarlarının ucuz pazarlıklar içersinde olduklarını düşünmek bile hakaret sayılır.sayın yönetimin hatasından vazgeçerek bu müzik dostlarını kaybetmek yerine kazanmaya çalışması en mantıklı olanıdır.eminim ufak bir özür bu onuru kırılan dostlarımızı tekrar kazanmamızı sağlayacaktır.unutmayalım--kaybetmek kolay,kazanmak zordur.giden gider,kalan sağlar bizimdir mantığıyla hareket edilirse inanın siz kaybedeceksiniz.bu dostlar dediğim gibi--adam gibi adamdır,giderlerse birdaha gelmezler,birileri gibi gidiyorum deyip de 2 gün sonra dönmezler.çünkü bu siteden kesinlikle menfaati olmayan insanlardır.adam kıtlığının yaşandığı şu günlerde lütfen ii düşünün.bugün menfaati olanlar yarın menfaatine dokunulduğunda sizi arkanızdan rahatlıkla vururlar,ama eminim bu dostlar vücutlarını size siper edecektir.bugün içimden bunları yazmak geldi etrafa verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.....saygılar....

baştan sona kadar haklısın kardeşim.site yönetimi bu arkadaşların (ruhi keşanlı mustafa vs.)konularına veya sıkıntılarına cevap vermek yerine konularını kilitlemişler.

hocam konu bildiğiniz gibi değil,çözümlemeye çalışıyoruz...
acele etmeyin,ortada bir yanlış anlaşılma var.
konu ile ilgili bu akşam bir araya gelinecek.merak etmeyin ilgileniliyor,hem de tahmininizden fazla...
selamlar

çok haklısın akor abi ve çok önemli bir konuya değinmişsin.. bu üstadları her zaman aramızda görmekten bende onur duyarım.. yönetimin bir an önce arabulucuk yapması kanaatindeyim. herkese saygılar..

bütün üyeler silindi galiba kendi nickimle giremedim

2-3 gündür sitemizde akla ziyan gelişmeler olmaktadır.kişiliklerinden kesinlikle emin olduğum -adam gibi adam-üstadlarım tek tek sitemizden kopma aşamasına gelmiş durumdalar.böyle bir durumda yönetimce gerekli uzlaşım yapılması gerekirken sanki bu olay yokmuş gibi davranmaktadır.yıllarca bu sitede mutlu oldum.arasıra bazı tartışmalar yaşandı ama kısa sürede uzlaşım hep sağlandı.özgür bir ülkedeyiz,herkes istediğigibi kanunlar çerçevesinde olmak kaydıyla davranmakta serbesttir.tutki istekleri dışında değil de isteyerek başka bir siteye--eğer arada bir sözleşme yoksa--mod.olmasında bir sakınca yoktur.nitekim birçok arkadaş dost sitelerde bu işi yapmaktadır.yaşının artık ikinci baharını yaşayan bu müzik çınarlarının ucuz pazarlıklar içersinde olduklarını düşünmek bile hakaret sayılır.sayın yönetimin hatasından vazgeçerek bu müzik dostlarını kaybetmek yerine kazanmaya çalışması en mantıklı olanıdır.eminim ufak bir özür bu onuru kırılan dostlarımızı tekrar kazanmamızı sağlayacaktır.unutmayalım--kaybetmek kolay,kazanmak zordur.giden gider,kalan sağlar bizimdir mantığıyla hareket edilirse inanın siz kaybedeceksiniz.bu dostlar dediğim gibi--adam gibi adamdır,giderlerse birdaha gelmezler,birileri gibi gidiyorum deyip de 2 gün sonra dönmezler.çünkü bu siteden kesinlikle menfaati olmayan insanlardır.adam kıtlığının yaşandığı şu günlerde lütfen ii düşünün.bugün menfaati olanlar yarın menfaatine dokunulduğunda sizi arkanızdan rahatlıkla vururlar,ama eminim bu dostlar vücutlarını size siper edecektir.bugün içimden bunları yazmak geldi etrafa verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.....saygılar....

Akor. .

Yönetimdeki arkadaşlarla gerekli görüşmeleri yapmaktayız dediğniz gibi burada bildiğimiz bu arkadaşlar açıklamalarımızı okuyup 1-2 yıpratma ve basit bir çıkar peşinde olan kişilerin oyununa gelmeyecektir.

bu nedenle siz içinizi ferah tutunuz uzun yıllar içerisinde bu tarz sorunlarla karşılaştık hepsinin üstesinden geldik.. buda amacımızdan ve birbirimizden ödün vermememiz sayesindedir.

teşekkürler sayın admin ve chordsolo kareşlerim.sizlerden müjdeli haberler bekliyorum.dostluk ve dürüstlük daima kazanmalı.şu kavonoz dipli dünyada zaten gerçek dostları mumla arıyoruz,bulduğumuzda da çok kolay kaybetmiyelim.tekrar teşekkür eder gözlerinizden öperim.saygılar....

Akor olaylar emin olun sizlerin bildiği gibi değil,ilgilenilmeidğini sakın düşünmeyin,ben bu sitede yönetimdeyim evet ama öncesinde üyeyim,herkez gibi bende istemem kimsenin gitmesini 9 yıllık emek birikim dostluk var,ortada çok büyük bir yanlış anlaşılma var bunu düzeltmek için ben şahsen dün akşam 2 saat kadar halit hoca, turan -hoca ,keşanlı hocayı ikna etmeye çalıştım şu andada msn den toplu konferans şeklinde görüşüyoruz ,başak kaç kişi var gitme hocam kal diye msn den dil döken,benimde sizler gibi bu siteden ticari bir gelirim yok,site benimde değil,amaç sadec geçmişe dayanan bir dosluğu kaybetmemek,başaka kaç kişi dil döktü saatlerce bu hocalara gitmeyin diye,işte, kimse bilmiyor olanları zannediliyorki TM yönetim salmış işi kimseyle görüşmüyor umursamıyor,dün akşamdan beri pm ayrı telefon trafikleri ayrı yapıyoruz emin olun,bu akşaminşallah olumlu gelişmeler olurda yine dostluk ve paylaşım kazanır umarım ,herkeze teşekkürler...