site yönetimine

ZAFER 1983

Altın
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 900
dün akşam bu kadar insanı banlayan kimdi arkadaşlar,,dün akşam ban yedik sabah ban kalkmış,,neden ban yedik kim neden yaptı,,10 kişi birden ban yedi,,bari suçumuzu bilelim neymiş merak ettim,,

Cevap: site yönetimine

ben de de oldu.anlamadım.sadece izlemiştim.benim yerime başkası olumsuz birşey mi yazdı diye endişelenmiştim.bence pat diye banlamadan önce bir savunma hakkı verilmesi lazım.bu benim düşüncem.saygılar......

yönetimdeki bir arkadaşımızın şifresini ele geçirmiş olabilirler o yüzden banlamalar görüldü ama ban yiyen arkadaşların banı kaldırıldı kimin şifresi çalındığı araştırılıyor arkadaşlar

tedbirler arttırılmaktadır

iyi forumlar dileriz

yönetimdeki bir arkadaşımızın şifresini ele geçirmiş olabilirler o yüzden banlamalar görüldü ama ban yiyen arkadaşların banı kaldırıldı kimin şifresi çalındığı araştırılıyor arkadaşlar

tedbirler arttırılmaktadır

iyi forumlar dileriz

üzüldüm hocam,,sağlık olsun diyelim bende şaştım kaldım valla,,neyse iyi bayramlar

fereza haksız yere milleti sucladın şimdi ne olacak ben bile suan asırı dere sinirliyim

fereza haksız yere milleti sucladın şimdi ne olacak ben bile suan asırı dere sinirliyim

hocam ben kimseyi suçlamadım,,sadece site yönetiminden açıklama bekledim,,olumsuz bişeymi oldu diye,,ve olmuşta,,zaten şüphelendim şifre ele geçirme gibi şeylerden,,bunları kimin yaptığınıda tahmin edebiliyorum,,durup duruken siteye çok faydası ve çok paylaışımı olanları özellikle banlayınca anladım zaten şifre ele geçirip banlamayı,,özürdilerim kimseyi suçlamadım sadece bilgi alma amaçlı açtım konuyu,,ferdesu ruhı yalçın akor feraza vs gibi üyeler banlanınca şaşırdım sadece,,neyse sağlık geçmiş olsun,,iyi bayramlar