Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Tam kapalı kutu pa800 bulmuştum'ki a2000 kafamı karıştırdı-yardım..kardeşim a2000 yeni bir alet korg göre sen yamaha kulanıyorsa aslın bir üst modelini alıp deneye bilirsin ben 800 de kullandım px2 de ama şuan or700 var vaz gecemiyorum bu bir tercih meselesidir korg düğün için iyi demişsiniz oda ayrı bir görüş ama a2000 dede pa 800 dekigibi usb ler yapılacak zaten acıkmış kapalıymış bişey far etmeyecek yinede karar senin kafanı karıştırmak istemem ama al a2000 kullan hoşuna gitmedimi ver al pa800 hiç birzman bizlerin gözü dymaz herzaman daha yokmuderiz şimdiden hayırlı olsun
Cevap: Tam kapalı kutu pa800 bulmuştum'ki a2000 kafamı karıştırdı-yardım..
kardeşim a2000 yeni bir alet korg göre sen yamaha kulanıyorsa aslın bir üst modelini alıp deneye bilirsin ben 800 de kullandım px2 de ama şuan or700 var vaz gecemiyorum bu bir tercih meselesidir korg düğün için iyi demişsiniz oda ayrı bir görüş ama a2000 dede pa 800 dekigibi usb ler yapılacak zaten acıkmış kapalıymış bişey far etmeyecek yinede karar senin kafanı karıştırmak istemem ama al a2000 kullan hoşuna gitmedimi ver al pa800 hiç birzman bizlerin gözü dymaz herzaman daha yokmuderiz şimdiden hayırlı olsun